Budi dio naše mreže

Zvonimir Kalić ove godine obilježava 15 godina svog aktivnog rada, djelovanja i stvaralaštva u duhovnoj glazbi, zajedno sa svojim timom autora i producenata, kao i sa svojim pratećim bandom Noelom koji slavi 10 godina postojanja. Tim povodom pozivaju sve ljubitelje duhovne glazbe, drage prijatelje i mnoge druge vjernike koji žele Gospodina slaviti pjesmom da im se pridruže na zajedničkom obljetničkom koncertu koji će se održati 3. prosinca u Centru za kulturu Đakovo s početkom u 20 sati.

/ mp

Kako je rekao Kalić u razgovoru za HKR, s ljudima okupljenima u bandu Noel druži se dugi niz godina.

“To je jedna moja predivna obitelj koja se sastoji od sedam članova koji mi stoje na raspolaganju. Hrabro mi drže leđa i podržavaju me. Oni me motiviraju, zajedno se družimo, provodimo vrijeme skupa uz to što pjevamo skupa. Sretan sam što slijedi koncert kojim će obilježiti 15 godina mog djelovanja na duhovnoj glazbenoj sceni i deset godina djelovanja banda Noel”, istaknuo je Kalić.

Prema riječima Zvonimira Kalića, jako je privržen Slavoniji i tamo često nastupa pa će se koncert i održati u Đakovu koji je i njegov grad.

“U tom gradu se nalazi naša najveća podrška i najveći broj pratitelja koji su se udomaćili na našim koncertima.”

Glazbenu večer dodatno će upotpuniti gosti, vlč. Ivan Begović i grupa Emanuel, te promocija nove pjesme pod nazivom ”Tvoj do beskraja” za koju tekst potpisuje Slaven Katić, a glazbu i aranžman Viktor Kesler.

Govoreći o posebnoj poveznici s vlč. Begovićem, Kalić je naglasio kako je vlč. Begović župnik u Retkovcima te slavi misu i u filijali Prkovci gdje se nalazi Gospino svetište, a ondje se i održavaju koncerti duhovne glazbe.

“Zbog te naše suradnje, poželjeli smo da vlč. Begović ima jedan mali duhovni nagovor i promišljanja na temelju mojih autorskih pjesama na našem koncertu. To će mi biti jako drago. Budući da smo veliki prijatelji s grupom Emanuel pozvali smo ih na naš koncert. S tom grupom nas povezuje pokojni vlč. Stjepan Podboj koji se bavio duhovnom glazbom i bio povezan s Draženom Pavinom, Domagojevim ocem iz grupe Emanauel. Ta je grupa redovito dolazila pjevati u vinkovačku župu sv. Nikole biskupa gdje je vlč. Podboj bio župnik. Neki članovi banda Noel su iz te župe te su odrastali upravo uz glazbu grupe Emanuel”, istaknuo je Kalić nadodavši kako je i on bio član grupe Emanuel za vrijeme studija u Zagrebu.

Prema riječima Zvonimira Kalića, na koncert u Đakovo svi su pozvani na večer slavljenja, a ulaz je besplatan.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja