Budi dio naše mreže

Ključna riječ: sveti-antun

Sveti Antun, opat

Egipatski pustinjak, otac monaštva, zaštitinik stoke.

PRIPREME ZA 5. ANTUNOVSKI HOD MLADIH Fra Stjepan Brčina: 'Sv. Antun ne poznaje granice'

Središnji događaj bit će na Trgu bana Josipa Jelačića gdje će program ulične evangelizacije predvoditi Evangelizacijska zajednica 'Sveti Duh'. Dolazak u baziliku na Svetom Duhu očekuje se u večernjim satima. Ondje će se održati euharistijsko klanjanje i čašćenje relikvija sv. Antuna Padovanskog, a potom slijedi slavlje koje predvodi slavljenički tim Evangelizacijske zajednice 'Sveti Duh' i 'Amorose'

Karitativna akcija povodom Antunova na zagrebačkom Svetom Duhu

U prigodi proslave blagdana sv. Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Svetom Duhu u ponedjeljak 13. lipnja Caritas Župe sv. Antuna Padovanskoga organizira karitativnu akciju pod geslom „Obnovi svoj duh – Okrjepi svoje tijelo – Učini dobro djelo“.

Don Damir Stojić posvjedočio o milosti sv. Antuna u vlastitom životu te osudio psovku

Devetodnevna duhovna priprava za proslavu 40. godišnjice utemeljenja župe sv. Ante Padovanskog u Dragama završena je u srijedu 12. lipnja pohodom don Damira Stojića toj župi. Nakon mise koju je predvodio u župnoj crkvi sv. Ante, don Damir je vjernicima održao nagovor s važnim duhovnim poticajima, a susret je završen molitvom u euharistijskom klanjanju pred Presvetim sakramentom.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja