Budi dio naše mreže

Ključna riječ: novi-valovi-dobrote

Anita Dučkić Sertić: Bez mentalnog zdravlja mi ne bismo mogli biti funkcionalni

U emisiji „Novi valovi dobrote” urednika i voditelja Branimira Gubića u ponedjeljak 17. siječnja gostovala je dr. sc. Anita Dučkić Sertić, sveučilišni specijalist psihosocijalnog pristupa u socijalnom radu; diplomirani kateheta; logoterapeut i službeni izmiritelj pri Ministarstvu pravosuđa. Također, doktorirala je i na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Marina Soldo: "Usamljenost je najveći problem osoba starije životne dobi"

U emisiji „Novi valovi dobrote” urednice i voditeljice Katarine Varenice u petak 14. siječnja gostovale su Nikolina Šaravanja iz Društva za psihološku pomoć i Marina Soldo, socijalna radnica iz Caritasa Zagrebačke nadbiskupije koje su predstavile projekt pod nazivom „Psihosocijalnim aktivnostima i edukacijom u zajednici do prevencije institucionalizacije starijih osoba”.

Socijalna i karitativna služba Caritasa Zagrebačke nadbiskupije

U emisiji 'Novi valovi dobrote', u petak 17. prosinca gostovali su voditeljica Socijalne službe Caritasa Zagrebačke nadbiskupije Jadranka Bosnar i voditelj službe za župne Caritase Davor Zeko. Urednica i voditeljica emisije bila je Suzana Borko.

Valovi dobrote iz Zaprešića zapljuskuju Banovinu

U emisiji "Novi valovi dobrote" u utorak, 14. prosinca gostovale su dobitnice Oskara znanja za 2021. godinu, Laura Leutar i Ana Vuković iz zaprešićke OŠ Antuna Augustinčića, sa svojim vjeroučiteljem Ilijom Nikolićem.

1 2 3 8
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja