Budi dio naše mreže

Ključna riječ: novi-valovi-dobrote

SANJA PILIĆ Nominirana sam za nagradu "Hans Christian Andersen"

"Pisci u mirovini" bila je tema HKR-ovih Novih valova u petak, 17. lipnja u kojima je gostovala književnica Sanja Pilić i tom je prilikom prvi put hrvatskoj javnosti objavila da je nominirana za nagradu "Hans Christian Andresen". Urednica i voditeljica emisije Katarina Varenica.

Katarina Matijević - Kako sam upoznala Isusa Krista

Gošća HKR-ovih Novih valova dobrote u ponedjeljak, 13. lipnja bila je voditeljica marketinga na Laudato TV-u i članica molitvene zajednice Srce Isusovo, Katarina Matijević koja je svjedočila o svome obraćenju kada je upoznala Isusa Krista. Urednica i voditeljica emisije je Tihana Semijalac.

Karlo Sikirić o ljubavi prema starim automobilima koja traje od malih nogu

Ljubav prema starim automobilima bila je tema HKR-ovih Novih valova dobrote, u subotu, 11. lipnja u kojima je gostovao zagrebački srednjoškolac koji se školuje za automehaničara Karlo Sikirić. Ljubav prema automobilima gaji još malih nogu i to ne bilo kakvim automobilima već starim povijesnim vozilima kojima je posvetio dobar dio svoga života.

NOVI VALOVI DOBROTE "I sitno je bitno" - projekt zbrinjavanja ukrajinskih izbjeglica

Projekt zbrinjavanja izbjeglica iz Ukrajine Caritasa Zagrebačke nadbiskupije bio je tema HKR-ovih Novih valova dobrote u četvrtak, 9. lipnja u kojima su gostovale ravnateljica Caritasa Zagrebačke nadbiskupije s. Jelena Lončar i socijalna radnica Caritasa Zagrebačke nadbiskupije Mejrema Lujinović. Urednica i voditeljica emisije je Suzana Borko.

1 2 3 17
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja