Budi dio naše mreže

Ključna riječ: novi-valovi-dobrote

Jedinstvena udruga koja pomaže osobama s invaliditetom koristeći tehnologiju

Centar Up2Date jedna je od mnogobrojnih udruga u Hrvatskoj koja djeluje u korist osoba s invaliditetom, a jedina koja se bavi razvojem i primjenom ICT-a u svakodnevnom životu korisnika. Kakva su iskustva korisnika i zaposlenika, koje se aktivnosti provode a koji su izazovi, razgovaralo se u emisiji HKR-a "Novi valovi dobrote".

Udruga Arka Korablja - zajednica pripadanja, rasta i slavlja!

Udruga Arka Korablja zajednica je osoba sa i bez intelektualnih poteškoća, a kako je naglasio voditelj Miron Perić u emisiji HKR-a "Novi valovi dobrote", bogato je iskustvo prepustiti se istinskom susretu drugome i drugačijemu bez zadrške.

Bez truda nema uspjeha

U HKR-ovoj emisiji "Novi valove dobrote" urednice i voditeljice Snježane Kirinić Grubić u utorak, 4. svibnja, gostovali su mali nogometaši Građanskog nogometnog kluba Dinamo Zagreb, sudionici programa "Nogomet za prijateljstvo", Ivan Kolar i Hrvoje Butina.

Hodočašće u Lourdes, s volonterima DUH-a, djeci s teškoćama je nekada jedinstven i neponovljiv događaj

Volontiranje je i 'sebična' aktivnost jer tu dubinu koju dobijete od djece i sve drugo što dobijete od njih ne može se platiti ničim, pa kad netko sve to prođe mora nam se vratiti, poručila je u HKR-ovoj emisiji 'Novi valovi dobrote' volonterka Ivančica Bunčić koja je sa svojim kolegom iz DUH-a (Dječja udruga Hrabrost) volonterom Mislavom Vukovićem našoj urednici Sonji Kuzmić u srijedu, 28. travnja, predstavila njihov rad koji je u Hrvatskoj započeo 2003. godine.

Samopouzdanje i samopoštovanje mogu se steći!

"Biti samopouzdan – hrabrost ili oholost?" bila je tema Novih valova dobrote Hrvatskoga katoličkog radija u kojima je 19. travnja gostovala Sara Peranić, diplomirana socijalna pedagoginja i edukantica za psihoterapeutkinju.

1 2 3 6
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja