Budi dio naše mreže

Ključna riječ: humanitarna-udruga-savao

Udruga "Savao" poziva: Hodočastimo zajedno, vodim te k Mami!

"Provedimo dan u zajedništvu, kroz molitvu i zahvaljivanje za dar prijateljstva kroz dobrotu kojom darujemo jedni druge", poručuju iz humanitarne udruge "Savao" te pozivaju ljude dobre volje da novčano pomognu u organizaciji hodočašća Majci Božjoj Bistričkoj za njihove korisnike.

Kako izgleda susret dvaju svjetova na željezničkom kolodvoru u Zagrebu?

"Lijepo je probuditi se u toplom krevetu i krenuti u novi dan kad znaš da imaš gdje doći doma, zar ne? Možda vam se čini da ova fotka ništa ne prikazuje, ali puno toga vidi se na fotki. Vidi se susret koji se događa svakog utorka i petka na željezničkom kolodvoru u Zagrebu", napisala je volonterka humanitarne udruge "Savao" Vlatka Bakran Burić na svojem Facebook profilu.

HUMANITARNA UDRUGA "SAVAO" Kako ih je Duh Sveti pozvao na zagrebačke ulice?

Toplim obrokom i prigodnim druženjem te molitvom krunice na Kamenitim vratima humanitarna udruga „Savao“ proslavila je dan svoga osnutka i svetkovinu sv. Petra i Pavla. Nadahnuti riječima sv. Majke Terezije kako biti siromašan ne znači samo biti gladan kruha već osjećati neutaživu glad za ljudskim dostojanstvom, ova Udruga neumorno izlazi na zagrebačke ulice i ide u susret čovjeku u potrebi. Za Hrvatsku katoličku mrežu o iskustvu susreta s beskućnicima posvjedočili su članovi i volonteri Udruge.

Humanitarna udruga „Savao" i fra Siniša Pucić organiziraju okupljanja za pomoć beskućnicima

Humanitarna udruga „Savao" u suradnji sa sestrama Majke Terezije - Misionarkama ljubavi uz volonterstvo fra Siniše Pucića organizira i poziva na okupljanja sa svrhom obilaženja beskućnika i siromašnih po centru Zagreba. Cilj je upoznati ih, vidjeti što im je potrebno i jednostavno, biti im bližnji. Fra Siniša Pucić nam je u razgovoru za Hrvatsku katoličku mrežu govorio o pokretanju jedne, kako sam kaže, lijepe priče susreta s našom braćom koja žive težak život u beskućništvu.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja