Budi dio naše mreže

"Provedimo dan u zajedništvu, kroz molitvu i zahvaljivanje za dar prijateljstva kroz dobrotu kojom darujemo jedni druge", poručuju iz humanitarne udruge "Savao" te pozivaju ljude dobre volje da novčano pomognu u organizaciji hodočašća Majci Božjoj Bistričkoj za njihove korisnike.

/ hk

“Kao što tijelo treba hranu, i dušu treba nahraniti i srce razveseliti”, ističu iz humanitarne udruge “Savao” iz Zagreba te pozivaju ljude dobre volje da novčano pomognu u organizaciji hodočašća Majci Božjoj Bistričkoj 25. listopada za njihove korisnike.

“Ljude koje kroz cijelu godinu susrećemo i pomažemo u hrani i odjeći te drugim potrepštinama potrebnim za život, željeli bismo razveseliti putovanjem u Nacionalno svetište Majke Božje Bistričke”, napisali su u objavi na svojoj Facebook stranici.

U planu im je na hodočašće povesti oko 100 korisnika, a za to su im potreban dva autobusa.

“Pobrinuli bismo se da program bude zanimljiv kako bi putovanje bilo vrijedno iskustvo svakome. Osigurat ćemo ručak i narukvicu za uspomenu svakom korisniku. Međutim, potrebna nam je vaša pomoć jer sami ne možemo. Iznos koji moramo prikupiti je oko sedam tisuća kuna i donacije ćemo prikupljati do 20. listopada”, poručuju iz udruge “Savao”.

Provedimo dan u zajedništvu, molitvi i zahvaljivanju!

Na taj će način omogućiti svojim korisnicima, koji su na ulici i zaista žive na rubu, da provedu divan dan u našem najpoznatijem svetištu Majci Božjoj, odmore dušu i vrate radost u svoj život.

“Ovo je prilika da putujete s nama jer imena svih vas koji ćete uplatiti donaciju upisat ćemo u kutijicu radosti i povesti s nama na hodočašće. Svaki korisnik koji će ići na hodočašće dobit će ime nekoga od vas veselih darivatelja te vas kao prijatelja nositi u srcu i molitvi kroz cijeli dan”, poručuju iz Udruge.

Svoju donaciju možete uplatiti na broj računa HR8724020061100849037 sa svrhom uplate “Hodočašće s prijateljem”.

Pogledajte kako im je bilo na prošlogodišnjem hodočašću:

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja