Budi dio naše mreže

Uključite se u akciju Humanitarne udruge "Savao", podijelite priču o akciji i učinite dobro djelo koje ostaje za vječnost.

/ at

Humanitarna udruga “Savao” organizira veselu tombolu u povodu blagdana sv. Petra i Pavla kada je rođendan udruge i jer, kako navode na društvenim mrežama, žele razveseliti ljude kojima pomažu. Riječ je o stotinjak osoba koje utorkom i petkom dolaze na podjelu hrane na kolodvor koji su većinom beskućnici.

Pozivaju sve da se uključe u akciju #daj5 i pripreme paketić koji sadrži 5 stvari: #HRANA (nešto konzervirano/pašteta/ribice/mesni doručak), #SLATKIŠ (paketić bombona/keksi/čokolada…), #HIGIJENA (vlažne maramice/gel za tuširanje/dezić/britvice…), #DUHOVNO (molitvenik/krunica/knjigica neka/porukica/pismo podrške…), #RAZNO (nešto po vašoj ideji, npr. kišobran/kabanica/čarape/jastuk na napuhavanje/džepna lampa/karte/bon za hranu u nekom centru…).

Paketić koji zainteresirani pripreme treba sadržavati 5 stvari prema gore navedenim kategorijama. Paketić je potrebno umotati kao poklončić ili staviti u ukrasnu vrećicu te donijeti na adresu
Hrvatske mreže za beskućnike (Branimirova 53) u ponedjeljak 29. lipnja u periodu između 15 i 19 sati.

Svi koji odlučite sudjelovati, mogu se prijaviti u komentaru na Facebook stranici udruge ili porukom u inbox najkasnije do nedjelje 28. lipnja u ponoć:

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja