Budi dio naše mreže

P. Stjepan Ivan Horvat u objavi na svom Facebook profilu poziva sve ljude dobre volje da pomognu Udruzi "Savao" skupiti potrebna novčana sredstva za nabavu kombija koji će uvelike olakšati djelovanje ovoj Udruzi koja se posvećuje brizi za potrebite.

/ mk

P. Stjepan već neko vrijeme volontira s Udrugom “Savao” koja brine za beskućnike i ljude slabijeg imovinskog stanja. Između ostalih aktivnosti, utorkom i petkom nalaze se u prostorijama Udruge i pripremaju pakete koje dijele na Glavnom kolodvoru u Zagrebu, a povremeno ih i posjećuju tamo gdje žive ili borave.

U objavi je istaknuo kako broj volontera i onih koji im pomažu, ali isto tako i potrebitih, konstantno raste. Do sada su se za prijevoz paketa i ostalih stvari snalazili s osobnim automobilima jer je više puta tjedno potrebno nešto prevesti, popraviti nešto u domovima štićenika ili ih jednostavno prevesti do nekog mjesta.

Za takve situacije dobro bi im došao kombi za koji već imaju nešto sredstava, a nedostaje im još oko 20 tisuća eura. “Pa vas molimo za pomoć koliko i ako možete; od srca. I 1 euro je puno jer nas puno s po „malo“ može učiniti ogromne stvari i ovim ljudima uvelike olakšati život”, apelirao je p. Stjepan.

Ako možete i želite pomoći, svoje donacije možete uplatiti na račun Udruge “Savao”:

IBAN: HR8724020061100849037.

Swift code: ESBCH22XXX

BIC: ESBCHR 22

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja