Budi dio naše mreže

Ključna riječ: hrvatska-rukometna-reprezentacija

GORAN PERKOVAC Kapetan prve hrvatske momčadi s olimpijskim zlatom

U životu Gorana Perkovca, sadašnjeg izbornika hrvatske muške rukometne reprezentacije, posebno mjesto imaju Olimpijske igre u Atlanti 1996. kada je, kao kapetan, predvodio momčad koja je Hrvatskoj donijela prvo olimpijsko zlato. Perkovac je bio i Trener godine u Švicarskoj 2007. godine, ali i bivši izbornik Grčke i Švicarske, a kao član hrvatske reprezentacije 1996. godine dobio je Državnu nagradu za šport Franjo Bučar.

NA DANAŠNJI DAN Prva međunarodna utakmica hrvatske rukometne reprezentacije

Oko osamsto gledatelja koji su se 14. siječnja 1991. godine okupili u Kutiji šibica, sportskoj dvorani na zagrebačkoj Trešnjevci, imali su privilegiju gledati prvu međunarodnu utakmicu hrvatske rukometne reprezentacije u novijoj povijesti. Tog dana Hrvatska je ugostila Japan u prijateljskoj utakmici koja je i završila prijateljskim rezultatom 23-23.

David Mandić uoči Europskog rukometnog prvenstva 2020.

"Ako izađemo krvavih koljena s terena, pobjeda neće izostajati", rekao je hrvatski rukometni reprezentativac David Mandić uoči početka Europskog prvenstva 2020. u razgovoru s našim reporterom Ivicom Blaževićem o očekivanjima i planovima hrvatskih rukometaša.

Lino Červar: Želim se Bogu podariti sa svim mojim dobrim stranama ali i grijehom

Treba li rukometni trener biti milosrdan prema svojim igračima? Zašto je ljudsko savršenstvo negativna stvar? Što mu se u Crkvi jako sviđa i kakvim pamti iz ministrantskih dana u Umagu svoga pokojnog župnika Antuna Cukarića. O tome u programu HKR-a u petak, 15. ožujka s početkom u 16.15 u emisiji 'Zašto vjerujem' govori Lino Červar, izbornik Hrvatske rukometne reprezentacije – naših 'Kauboja'.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja