Budi dio naše mreže

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija nažalost nije ostvarila pobjedu za ulazak u finale. Njihov sjajan niz zaustavila je moćna Francuska. Priliku za osvajanje brončane medalje imat će u nedjelju u 15.30 sati.

/ Dario Zürchauer

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija poražena je večeras u polufinalu Europskog rukometnog prvenstva u Danskoj s rezultatom koji pokazuje nadmoć francuske ženske rukometne ekipe. Utakmica je završena s rezultatom 30-19, a naše reprezentativke imat će priliku osvojiti broncu u nedjelju u 15.30 sati.

Doći do polufinala Europskog prvenstva povijesni je uspjeh ženske rukometne reprezentacije i djevojke svakako imaju na što biti ponosne.

Naše rukometašice dobro su započele utakmicu, ali nakon prvih nekoliko minuta ušle su u krizu iz koje su se teško izvukle. Nakon što se Francuska odvojila na plus dva gola razlike bilo je teško sustići tu jaku i moćnu ekipu. Ipak, unatoč greškama kojih je bilo i koje su sastavni dio sporta, naše djevojke su u drugom poluvremenu pokazale mnogo bolju sliku. Borile su se hrabro i iskazale veliku želju, ali i zajedništvo. Bilo je to vidljivo i u dobrim i u lošim trenutcima.

Ipak, to nije bilo dovoljno za nadoknaditi veliku razliku koju je Francuska ostvarila i zasluženo slavila pobjedu i ulazak u finale Europskog prvenstva. Unatoč ovom teškom porazu, naše sjajne djevojke do sad su pokazale da imaju karakter, pravo zajedništvo na koje smo ponosni, a uz to, vjerujemo, uspjeha neće nedostajati u budućnosti.

Već u ovu nedjelju imat će priliku za osvajanje brončane medalje utakmicom koja počinje u 15.30 sati. Budimo i tada uz njih i pružimo im podršku svojim bodrenjem!

Foto: Youtube

 

 

 

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja