Budi dio naše mreže

Hrvatska rukometna reprezentacija doputovala je u Aleksandriju gdje će započeti svoj put na Svjetskom prvenstvu u Egiptu. SP počinje u srijedu utakmicom između domaćina i Čilea, a Hrvatska će prvu utakmicu u skupini C igrati u petak, 15. siječnja.

/ mp

Kada su se smjestili i raspakirali, odmorili od leta pokazali su i koliko misle na svoju domovinu i na područja pogođena strašnim potresima, Petrinju, Glinu, Sisak i okolicu, javlja Večernji.

Naime, fizioterapeut Damir Kajba javnost informira o svim zanimljivostima iz tabora naših “kauboja” pa je tako i snimio video kako se hrvatska zastava viori u Egiptu. Postavili su ju upravo naši dečki, a  na njoj stoji:

“Zato što svoje volim. Petrinja.”

Kajba je u videu rekao kako su to napravili za “našu Baniju ili Banovinu, kako vam je drago, bitno da se viori”.  U komentarima se javio i kapetan Domagoj Duvnjak koji je stavio emoji hrvatske zastave i stisnutu ruku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Damir Kajba (@damirkajba)

Podsjetimo, u srijedu ujutro su volonteri Hrvatskog Caritasa Sisačke biskupije putem Facebooka uputili poruku podrške hrvatskim rukometašima.

Poruka podrške za naše rukometaše.

Objavljuje Hrvatski katolički radioSrijeda, 13. siječnja 2021.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja