Budi dio naše mreže

Ključna riječ: fra-marin-berisic

Čudo koje ne funkcionira u matematici

"Koliko se puta u životu dogodi da smo obeshrabreni, misleći da nas život gazi. Mislimo da nemamo snage nositi se s onim što nam se događa. Upravo tu započinje čudo - kada ponizno shvatimo da imamo samo pet kruhova i dvije ribe, i sve to stavljamo na raspolaganje. Nitko od nas ne može reći da nema ništa", poručuje fra Marin Berišić na svojem Instagram profilu. Njegovu objavu donosimo u cijelosti.

Najbolje svjedočanstvo jest svjedočanstvo životom

"Svaka riječ ima svoju težinu, isto kao i pogled. Jedan pogled ili riječ mogu darovati život, ali i smrt. Ti biraš što želiš, to jest koga želiš svjedočiti", piše fra Marin Berišić na svojem Instagram profilu. Njegovu objavu donosimo u cijelosti.

Danas ljubi sebe! Danas ljubi druge!

"Nemojmo se naviknuti na stvarnost nedopuštajući da se iznenadimo, ne razmišljajući da upravo ovdje mogu ljubiti druge kao samoga sebe", piše fra Marin Berišić na svojem Instagram profilu.

Tko slijedi Krista mora prihvatiti križ

"Zapamtimo da nismo sami koliko god da nam se životne situacije činile teške. Imajmo pogled uskrsnuća, tj. pogled nade - uvijek se sjetimo da nakon svakog križa dolazi Uskrsnuće", poručuje fra Marin Berišić na svojem Instagram profilu. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Molitva Padra Pija: Ostani sa mnom, Gospodine!

Član Hrvatske kapucinske provincije sv. Leopolda Bogdana Mandića fra Marin Berišić, poznat po Facebook stranici Riječ za Život na kojoj svakodnevno objavljuje kratka razmatranja evanđelja dana, donosi molitvu velikog sveca kapucina Padra Pija. Pred kraj ovoga dana zamolite i vi Gospodina da ostane s vama!

ITALIJA Mladi franjevac poručio: Krist daje smisao svemu što živimo, u tome je ključ kršćanske nade!

"Trenutno u svijetu ima puno bolesti i patnje. Krist nije uklonio križ, već nas je po tome križu spasio. U tome vidim Božju prisutnost i nadu. Ne nadu da će biti bolje ovo izvanjsko, nego da će ovo što živimo imati smisla", rekao je fra Marin Berišić za Hrvatsku katoličku mrežu iz talijanskog grada Portogruaro te predstavio Facebook stranicu Riječ za Život na kojoj svakodnevno objavljuje komentare na evanđelje dana nadahnute Radosnom vijesti. Uz to svakodnevno na svojem osobnom Facebook i Instagram profilu objavljuje i kratki video.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja