Budi dio naše mreže

Ključna riječ: emina-dabo-hunjak

Katoličke influencerice svjedočile vjeru u Nacionalnom svetištu svetoga Josipa

Emina Dabo Hunjak i Marijeta Martić, koje su široj javnosti poznatije i kao prve katoličke influencerice, odnosno osobe koje svojim načinom života daju primjer drugima, a za promociju svoga sadržaja koriste društvene mreže, posvjedočile su svoju vjeru u Nacionalnom svetištu sv. Josipa u Karlovcu. Emina Dabo Hunjak istaknula je kako je svog sadašnjeg supruga upoznala zahvaljujući triesetodnevnoj pobožnosti svetom Josipu.

Mlade žene iz projekta "Chance for walk": Možete ostvariti svoje snove!

Uskoro se bliži druga obljetnica djelovanja mladih žena iz evangelizacijskog projekta "Chance for walk", poznatih pod nazivom katoličke influencerice, a danas su i samostalne poduzetnice. O svojem poslovnom putu Emina Dabo Hunjak i Marijeta Martić govorile su za HKR-ovu emisiju "Budimo mladi" u utorak, 13. listopada.

Vlč. Boris Dabo: "Nedostaje nam misionara! Mladi, odazovite se"

Vlč. Boris Dabo hrvatski je misionar koji već 36 godina djeluje u Zambiji. U razgovoru s Marijetom Martić i Eminom Dabo Hunjak, u njihovom novom videu objavljenom na YouTube kanalu "Chance for Walk", pojasnio je kako izgledaju karizmatski susreti u Africi, zašto mladi prihvaćaju vjeru lakše nego stariji te što katoličke misije znače za Afriku.

Znate li kako očuvati dostojanstvo u vezi?

Zaštititi sebe i svoje vrijednosti u vezi pitanje je koje muči mnoge mlade. O toj temi odlučile su progovoriti dvije novinarke Marijeta Martić i Emina Dabo Hunjak u svom novom videu objavljenom na svom YouTube kanalu pod nazivom "Chance for Walk".

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja