Budi dio naše mreže

Hrvatska katolička mreža daruje vam četiri videosnimke pjesama koje su Alan Hržica i bend izveli uživo u programu HKR-a povodom 23. obljetnice emitiranja. Pogledajte i poslušajte pjesme: "Vjerujem", "Dijete ponizno", "Jeshua" i "Nova stvorenja".

/ dt

Hrvatski katolički radio u nedjelju, 17. svibnja, proslavio je 23 godine emitiranja. Tim povodom održan je slavljenički koncert Alana Hržice s bendom koji se uživo prenosio na Hrvatskom katoličkom radiju i Facebook stranici HKR-a.

“Tražio sam jako dobar povod da bi napravio koncert jer sam na internetu primijetio zagušenje prijenosa koncerata uživo te se u tome nisam vidio. Želio sam održati koncert nakon toliko vremena, ali da to bude jedna dobra priča”, najavljujući koncert istaknuo je Alan Hržica.  “Kad su me s HKR-a pozvali, bend i ja smo rekli: to je dobra priča! U pandemiji koja nam se dogodila, gdje nema koncerata, kontakta s publikom, ova priča putem HKR-a je jako dobra. HKR je naš radio, radio gdje duhovna glazba najviše egzistira i živi, a s kojim imam odličnu suradnju. Radili smo velike projekte i doživljavam ga kao svoj domaći radio”, naglasio je Hržica, a slušatelji HKR-a svjedočili su da je slavljenički koncert uživo bio uistinu odlična ideja.

Bio je to prvi put da se bend okupio nakon karantene. Vrijeme karantene činilo im se kao cijela vječnost te su bili željni zajedno zasvirati, a što se u njihovoj izvedbi snažno osjetilo. Bio je to posebno emotivan trenutak, a vi se sada u to možete uvjeriti u videosnimkama koje smo za vas pripremili. Izdvojili smo pjesme: Vjerujem, Dijete ponizno, Jeshua i Nova stvorenja.

Vokali: Alan Hržica, Vanessa Mioč, Gitara: Andrej Grozdanov, Bas: Marijo Bilić, Klavir: Stjepan Habunek, Bubnjevi: Benedikt Berić

Ton: Adrian Vinković Rangel, Snimatelji (kamera): Mihael Varenica i Eva Leš, Videomontaža: Mihael Varenica

Vjerujem

Dijete ponizno

Jeshua

Nova stvorenja

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja