Budi dio naše mreže

Ključna riječ: 23-rodendan-hkr-a

Evo što su za 23. rođendan poručili HKR-ovi djelatnici!

Hrvatski katolički radio proslavio je u nedjelju, 17. svibnja, 23 godine emitiranja. Tim povodom djelatnici HKR-a uputili su nekoliko misli o tome kako doživljavaju radio čiji su zaposlenici, neki i pune 23 godine.

HVALA VAM NA ČESTITKAMA Jer naš rođendan je i vaš rođendan

Dragi naši... Gdje bismo danas bili bez vaših molitava i nesebičnog darivanja. Svaka poruka, svaki poziv, svaka gesta i znak pažnje hrane naše duše i našu volju. Bez Isusa Krista i vas ne bismo bili gdje jesmo danas. S vama smo ponekad i češće nego s vlastitim obiteljima, s vama se plačemo i smijemo, tugujemo i radujemo se. S vama rastemo u vjeri, nadi i ljubavi. S Vama smo bliži Kristu. Vole vas Vaši HKR-ovci.

Putovanje od Šalate do Ksavera dugo 23 (i još malo više) godina

Kad se u obitelji rodi dijete, svi mu požele dobro zdravlje, dug život i da u svijetu ostavi trag dobrote. A Crkva u Hrvatskoj je, nakon nekoliko godina pripreme, 17. svibnja 1997. godine dobila svoj Hrvatski katolički radio. Vodimo vas na kratki izlet u povijest...

Mons. Antun Sente: Danas ne bih bio ovakav svećenik i čovjek da nije bilo "Svjetiljke u noći"

"Sve što sam doživio rezultat je kontakta s ljudima. Radijski mikrofon je moćno sredstvo preko kojeg se može učiniti mnogo dobra. To pretpostavlja izazove, neizvjesnosti i pripreme. Moje je iskustvo da su ljudi koji slušaju HKR dobrohotni i prepoznaju svaki napor i svaku dobru želju koju mi s ove s druge strane mikrofona nosimo u srcu i na usnama", rekao je u razgovoru za rođendan HKR-a mons. Antun Sente.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja