Budi dio naše mreže

SOLIDARNA SRIJEDA Humanitarni projekt zagrebačkih studenata na zornicama

Studenti u zagrebačkom studentskom domu "Stjepan Radić" svake srijede prikupljaju novac za potrebite. Ove srijede žele pomoći Korablji-zajednici osoba s i bez intelektualnih poteškoća

/ bg

Svake srijede na misi zornici u studentskome domu “Stjepan Radić” pomaže se potrebitima. Danas su se prikupljala sredstva za zajednicu “Arka Korablja”.

Arka je zajednica osoba s i bez intelektualnih poteškoća gdje se kroz njegovanje zajedništva rađa promjena osoba koje su u nju uključene. Arka je mjesto gdje svaka osoba, bez obzira na sposobnosti, ima svoje mjesto i daje svoj doprinos u izgradnji čovječnijeg društva.

Iz Arke, pak, zahvaljuju na svakoj donaciji bez koje ne bi mogli provoditi programe.

“Hvala vam što ste tako divni. Zaista, svaka vaša donacija, makar i mala, čin je velikog srca”, poručuju.

Pozivaju vas da se uključite u božićnu kampanju kojom će prikupljati sredstva za rad dnevnog centra.

Uz poruku: “Budi srce Arke. Jer srce daje život”, podijelili su na svojoj Facebook stranici ovaj video:

Budi srce Arke. Be the heart of L'Arche

[BUDI SRCE ARKE] Dragi prijatelji,od srca smo zahvalni na svakoj vašoj donaciji jer bez njih ne bismo mogli provoditi naše programe.Hvala vam što ste tako divni. Zaista, svaka vaša donacija, makar i mala, čin je velikog srca.Pozivamo vas da se uključite u našu božićnu kampanju kojom ćemo prikupljati sredstva za rad našeg dnevnog centra. Ako želite, podijelite ovaj video. 🙂𝗕𝘂𝗱𝗶 𝘀𝗿𝗰𝗲 𝗔𝗿𝗸𝗲. 𝗝𝗲𝗿 𝘀𝗿𝗰𝗲 𝗱𝗮𝗷𝗲 𝘇̌𝗶𝘃𝗼𝘁. <3https://www.korablja-arka.hr/donirajte/

Geplaatst door Arka Korablja – L'Arche Zagreb op Dinsdag 10 december 2019

Studenti na misama zornicama u studenstkom domu “Stjepan Radić”, koje predvodi don Damir Stojić, prošle su srijede prikupljali novac za humanitarnu akciju “Novi prozor za topliji san” kojom se osiguravaju sredstva za obnovu trošne stolarije na kući deseteročlane obitelji. Izvijestili su da su prikupili 3231 kunu.

Inače, kao što sama fotografija govori, studenti se iz svojih soba na zornicu upute tek koju minutu prije šest sati, što je zapravo i sama posebnost studentskih misa zornica.

 

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja