Budi dio naše mreže

Ključna riječ: don-damir-stojic

DON DAMIR STOJIĆ Knjiga je moja, ali ju nisam napisao nego izgovorio

My propovijedi, godina C naziv je nove knjige poznatog salezijanca don Damira Stojića. Knjiga je predstavljena u dvorani don Petra Šimića na Jarunu. Na događaju su sudjelovali: vlč. Tomislav Šagud, fra Ivica Janjić, teologinja Anja Mihanović i autor don Damir Stojić.

Domovinska duhovna obnova u Međugorju

Ako ste propustili uživo biti u Međugorju na Domovinskoj duhovnoj obnovi Bratovštine Marijanski zavjet za Domovinu od 7. travnja do 10. travnja 2022., napomenimo da program možete pratiti i putem društvenih mreža. Duhovnu obnovu vode: pater Ike Mandurić, fra Ante Vučković i don Damir Stojić.

FOTO Održana duhovna obnova za muškarce

Na svetkovinu sv. Josipa održana je duhovna obnova za muškarce koju je organizirao don Damir Stojić, župnik Župe Duha Svetoga na zagrebačkom Jarunu.

Što je grijeh protiv Duha Svetoga?

"Svaki grijeh protiv Duha Svetoga bazira se na tvrdom srcu koje odbija Božje oproštenje i milosrđe, a Isus Krist je prolio krv i dao život za nas kako bi nam oprostio. On je jaganjac Božji koji oduzima grijehe svijeta", kazao je don Damir Stojić.

Kako to da postoji pakao, ako je Bog ljubav?

"Bog te toliko ljubi da ti daje slobodu da ga možeš vječno odbiti. I zato, kako čitamo u Svetom Pismu, Isus Krist sve čini da se približi čovjeku i neprestano mu oprašta samo da bi se čovjek okrenuo prema njemu i prihvatio ga. Koliko god je to možda teško pojmiti Bog tebi daje slobodu. Obdareni smo slobodnom voljom u tolikoj mjeri, da Boga možemo čak i odbiti", poručio je don Damir Stojić.

DON DAMIR STOJIĆ Kako se suočiti s prošlošću momka/djevojke?

"Netko se možda stidi toga i netko se drugi pravi da je sve ok, ali ne rješava problem. Vjerujte mi taj će se problem pojaviti kad tad. Ignoriranje tog problema nije rješenje, nego suoči se s tim problemom", istaknuo je don Damir Stojić u svom videu.

Upoznaj Isusovo rodoslovlje!

Četiri žene koje se spominju u rodoslovlju Isusa Krista pokazuju univerzalnost te da je Isus Krist došao za svakoga od nas. "Nije važna etnička pripadnost i nije važna naša prošlost, jer je Isus došao za svakog čovjeka", rekao je Stojić.

Pitanje koje je i danas aktualno: "Tko je tvoj kralj?"

Evanđelist Luka u detaljima vješto postavlja izazov i pitanje koje glasi 'Za koga si ti?' "S jedne se strane nalazi zemaljski kralj, a s druge strane pravi kralj - naš Bog. Već 2000 godina nalazimo se pred tim izazovom koji pred nas stavlja pitanje 'Tko je tvoj kralj?' Ovo je zapravo sukob dvaju kraljeva", istaknuo je don Damir Stojić.

1 2 3 8
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja