Budi dio naše mreže

Ključna riječ: don-damir-stojic

'Jerihonske zidine' zajedno pjesmom i molitvom rušili 'Božja pobjeda' i Hrvatski katolički radio

Molitvena zajednica mladih ”Božja pobjeda” održala je slavljenički koncert u četvrtak navečer uživo u programu Hrvatskog katoličkog radija. Trajao je nešto više od sat i pol vremena i bio je odmor za uši, a još više za dušu i nutrinu naših slušatelja, ali i oči 'srca' gledatelja putem društvenih mreža. U pretprogramu su sudjelovali vlč. Hrvoje Zovko, vlč. Kristijan Tušek i don Damir Stojić.

Evo čemu služe kipovi, svete slike i medaljice

Župnik Župe Duha Svetoga na zagrebačkom Jarunu, don Damir Stojić govorio je o tome zašto katolici vole kipove, medaljice i svete slike, u novom videu koji je objavio na društvenim mrežama. Više puta je ponovio da se kipovima i posvećenim predmetima ne klanjamo, jer je klanjanje namijenjeno isključivo Bogu.

FRA MATEJ JOVANOVAC Ne traži sreću bez Krista jer ćeš ju uvijek tražiti na krivom mjestu

O samaštvu koje je prisutno među vjernicima te razlozima zbog kojih vjernici ne uspijevaju pronaći životnog partnera govorili su u Argumentima 9. studenog Ivana Rašić, pokretačica aplikacije Holydate - aplikacije za druženje i upoznavanje katolika svih dobnih skupina koji žele susresti budućeg bračnog druga, dugogodišnji studentski kapelan don Damir Stojić, župnik Župe Duha Svetoga na zagrebačkom Jarunu i fra Matej Jovanovac, franjevac trećeredac, magistar biblijskih znanosti te duhovni asistent FRAMA-e.

VIDEO Ovo je razlog zbog kojeg se katolici mole svecima

Župnik Župe Duha Svetoga na zagrebačkom Jarunu, don Damir Stojić na svojim je društvenim mrežama objavio video u kojem je pojasnio zašto se mi katolici molimo svecima. Naveo je zabludu u koju katolici znaju upasti, a to je mišljenje da je Isus Krist jedini posrednik i da se svecima ne trebamo moliti.

Evo zašto mi katolici štujemo svece

Polako ulazimo u mjesec studeni koji započinje svetkovinom Svih svetih. Ovim povodom župnik Župe Duha Svetoga na zagrebačkom Jarunu, don Damir Stojić pojasnio je zašto katolici štuju svetce i što slavimo na svetkovinu Svih svetih, u videu koji je objavio na svojim društvenim mrežama.

Don Damir Stojić: „Dobre stvari uvijek je dobro širiti, posebno knjige”

„Neće knjiga nikad nestati”, zaključio je don Damir Stojić 22. listopada u Biskupijskoj knjižnici Varaždin povodom niza manifestacija u okviru Mjeseca hrvatske knjige. Iako papirnata knjiga ima svoju budućnost, opisujući svoj rad i ljubav prema knjizi don Stojić upozorava da se sve manje čita pa ne smijemo odustati od promoviranja čitanja i učenja iz knjige.

1 2 3 7
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja