Budi dio naše mreže

Ključna riječ: don-damir-stojic

Nosio sam Isusa onima koji trpe i boluju na COVID odjelu u Areni

"Pravi smisao Božića je Kristov dolazak među nas. Isus je Emanuel - Bog s nama. Ovo je bio jedan od mojih najdražih Božića jer sam imao priliku nositi Isusa onima koji trpe i boluju na COVID odjelu u Areni", napisao je na svojoj Facebook stranici don Damir Stojić.

Kako se gluhe i gluhonijeme osobe ispovijedaju?

Danas se obilježava Međunarodni dan osoba s invaliditetom, ali i spomendan sv. Franje Ksaverskoga koji se, između ostalog, slavi i kao zaštitnik gluhih osoba. Osobe koje imaju ozbiljna oštećenja sluha, govora ili vida spadaju među posebno osjetljive skupine kojima treba pristupati s velikom pastoralnom brigom, razumijevanjem i otvorenošću, poručuje don Damir Stojić, odgovarajući na pitanje kako se osobe s takvim oštećenjima ispovijedaju. Odgovor prenosimo u cijelosti.

Don Damir Stojić o gruboj povredi svetog prostora u crkvi Sveta Mati Slobode

Povodom grube povrede svetoga prostora koja se dogodila u crkvi Svete Mati Slobode, don Damir Stojić na svojem Facebook profilu objavio je priopćenje u kojemu je iznio žaljenje i suosjećanje sa svim vjernicima koje je taj čin povrijedio. Naime, u razdoblju od subote 28. do ponedjeljka 30.11., dvojica muškaraca i jedan snimatelj bez suglasnosti i znanja ušli kroz glavna vrata župne crkve i ispred svetohraništa izvodili trening snage. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

SVEĆENIK NA COVID ODJELU Don Damir Stojić o koronavirusu – iz prve ruke!

Predstavljajući knjigu „Don Damir odgovara” (Verbum, 2020.) salezijanac i sadašnji župnik župe Duha Svetog na zagrebačkom Jarunu don Damir Stojić, sa slušateljima Hrvatskoga katoličkog radija u emisiji „Aktualno” u četvrtak 29. listopada podijelio je svoje iskustvo prisutnosti svećenika na COVID odjelu, te susret s koronavirusom i njegovim posljedicama iz prve ruke!

Don Damir Stojić oprostio se od službe studentskog kapelana: "Molite se za mene, Bog vas blagoslovio!"

Nakon 13 godina rada kao studentski kapelan Sveučilišta u Zagrebu don Damir Stojić u srijedu, 30. rujna, završava svoju službu i započinje novo poglavlje svećeničkog života kao župnik na zagrebačkom Jarunu. "13 godina poslije mogu samo reći – Bogu hvala i slava i hvala tolikim ljudima. Krenimo redom…", poručio je don Damir u statusu na Facebooku.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja