Budi dio naše mreže

Ključna riječ: don-damir-stojic

Idu li zajedno predbračna čistoća i "zajednička postelja"?

"Dijeljenje postelje dvoje ljudi koji se vole pripada braku. Trgati nešto svojstveno braku i „koristiti“ izvan braka je grijeh. Čak ni zaručnici ne bi smjeli spavati u istome krevetu. Vi ste tek momak i djevojka. Nikad ne možete biti 100 posto sigurni hoćete li jednoga dana biti muž i žena. Bog želi da se jednoga dana darujemo svome mužu/ženi u potpunosti kao što nam se i On darovao", poručuje župnik Župe Duha Svetoga na zagrebačkom Jarunu don Damir Stojić.

Trebamo li ispovijedati i ono što ne smatramo grijehom?

Što je zapravo veći grijeh - ne ispovjediti grijeh (kojeg ne smatramo grijehom) ili ga ispovjediti, pa reći da se kajemo, a zapravo se ne kajemo (znači, lagati na ispovijedi)? Odgovara župnik Župe Duha Svetoga u Zagrebu don Damir Stojić.

DON DAMIR STOJIĆ Bog sve okreće na dobro onima koji ga ljube

Župnik župe Duha Svetoga na zagrebačkom Jarunu don Damir Stojić podijelio je svoja dva životna iskustva kojima poručuje kako Bog sve okreće na dobro te ostvaruje svoj plan s našim životom i to baš onda kada čovjek to ne vidi i ne osjeća. "Pogotovo tada kada ti misliš da on ništa ne radi, tada Bog najviše radi. Kada bismo sami pisali svoju životnu priču od toga vjerojatno ništa ne bi bilo, ali Bog piše našu životnu priču", istaknuo je Stojić i pozvao da više ljubimo Boga, a manje jadikujemo nad sobom i svojim životom.

Ozdravljenja su očitovanje Duha Svetoga i izraz milosrdne i ljubazne dobrote Božje

Iako su najpoznatiji po svojim pjesmama, Božja pobjeda je molitvena zajednica koja ima i drugih karizmi, osim slavljenja. Kao karizmatska molitvena zajednica njeguju posebnu pobožnost prema Duhu Svetomu i zbog toga su odlučili snimiti 11 kratkih razmatranja o Duhu Svetome kako bismo ga svi bolje upoznali. U nastavku donosimo videa o Duhu Svetom objavljena na društvenim mrežama Božje pobjede.

DON DAMIR STOJIĆ Knjiga je moja, ali ju nisam napisao nego izgovorio

My propovijedi, godina C naziv je nove knjige poznatog salezijanca don Damira Stojića. Knjiga je predstavljena u dvorani don Petra Šimića na Jarunu. Na događaju su sudjelovali: vlč. Tomislav Šagud, fra Ivica Janjić, teologinja Anja Mihanović i autor don Damir Stojić.

Domovinska duhovna obnova u Međugorju

Ako ste propustili uživo biti u Međugorju na Domovinskoj duhovnoj obnovi Bratovštine Marijanski zavjet za Domovinu od 7. travnja do 10. travnja 2022., napomenimo da program možete pratiti i putem društvenih mreža. Duhovnu obnovu vode: pater Ike Mandurić, fra Ante Vučković i don Damir Stojić.

FOTO Održana duhovna obnova za muškarce

Na svetkovinu sv. Josipa održana je duhovna obnova za muškarce koju je organizirao don Damir Stojić, župnik Župe Duha Svetoga na zagrebačkom Jarunu.

1 2 3 9
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja