Budi dio naše mreže

Ključna riječ: don-damir-stojic

ARGUMENTI Duh Sveti zauzima se za nas neizrecivim uzdasima

U Argumentima HKR-a govorilo se o tome tko je Duh Sveti te kako da uz njegovu pomoć i mi doživimo svoje „pedesetnice“, korjenite promjene života. O tim i drugim temama govorili su prof. dr. sc. fra Ante Vučković, s Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu, fra Ivan Matić, voditelj Kuće susreta Tabor i don Damir Stojić, vojni kapelan na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" i duhovnik Katoličke karizmatske zajednice "Božja pobjeda".

SLAVONSKI BROD Više od 4 tisuće ljudi molitvom i pjesmom slavilo Gospodina

Molitvena zajednica Božja pobjeda održala je 27. siječnja 2024. godine šestu "Večer slavljenja Gore srca". Nakon što se četiri godine zaredom večer slavljenja održavala u Zagrebu, a potom peta u Splitu, šesta večer slavljenja, održana je u prepunoj Sportskoj dvorani Vijuš u Slavonskom Brodu.

Don Damir Stojić: Sv. Ivan Pavao II. napisao je “Teologiju tijela” iz ljubavi prema čovjeku i želje da se čovjek spasi

U sklopu projekta „Tri u jedan – Bog, ti i ja“, koji organizira Studentski katolički centar (SKAC) Slavonski Brod, tribinu pod nazivom „Teologija tijela“ održao je u četvrtak, 23. studenoga u dvorani Katehetskog centra Župe Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu vojni kapelan na Hrvatskom vojnom učilištu u Zagrebu don Damir Stojić, SDB.

Don Damir Stojić: " Samo Isus može promijeniti srce"

U ciklusu duhovnih obnova prve nedjelje u mjesecu u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Ludbregu u nedjelju, 5. studenog, održana je duhovna obnova koju je predvodio vojni kapelan na Hrvatskome vojnom učilištu „Dr. Franjo Tuđman“ don Damir Stojić, izvijestila je ludbreška župa.

Fatima - poruka tragedije ili nade?

Prošavši kroz Gospine poruke Fatimi, don Damir Stojić je naglasio da su najveći naglasci u Gospinim porukama stavljeni na molitvu i žrtvu koje mi vjernici moramo podnijeti da spasimo duše koje su se od Boga udaljile i koje srljaju u pakao.

DON DAMIR STOJIĆ Krunica je najmoćnije oružje na zemlji

Vojni kapelan na Hrvatskom vojnom učilištu “Dr. Franjo Tuđman” don Damir Stojić nedavno je objavio video o važnosti i snazi molitve krunice pod nazivom "Zašto je krunica tako moćno oružje?"objasnivši zašto je ona najmoćnije oružje koje imaju katolici.

ARGUMENTI Plodovi molitve krunice

Mjesec listopad posvećen je Blaženoj Djevici Mariji, molitvi krunice, hodočašćima i pobožnosti Gospi. Zato su gosti Argumenata HKR-a 4. listopada, uoči skorog spomendana BDM od Krunice, govorili o važnosti krunice, nastanku njenih otajstava, načinu molitve krunice i njenim plodovima

Nova služba povjerena don Damiru Stojiću nema veze s nikakvim suspenzijama

Vrijeme iza svetkovine Velike Gospe rezervirano je za razrješenja, imenovanja i premještaje svećenika, redovnika i redovnica. Dolazi do promjena u mnogim župama i zajednicama. Nedavna razrješenja, imenovanja i premještanja koja su se dogodila u Zagrebačkoj nadbiskupiji izazvala su određene medijske reakcije i potvrdili nepoznavanje već ustaljenje pastoralne prakse.

Don Damir Stojić imenovan vojnim kapelanom

Don Damir Stojić imenovan je vojnim kapelanom na Hrvatskom vojnom učilištu “Dr. Franjo Tuđman”. "Zato je za mene velika čast i ponos što mogu biti u Hrvatskoj vojsci i biti svećenik salezijanac, imati udio u oba svijeta", napisao je don Damir Stojić na društvenim mrežama.

1 2 3 11
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja