Budi dio naše mreže

Ključna riječ: don-damir-stojic

Predstavljen komplet knjiga „My propovijedi“ don Damira Stojića

U crkvi Svete Mati Slobode na zagrebačkom Jarunu u ponedjeljak, 23. siječnja, predstavljen je Hattrick don Damira Stojića, odnosno komplet knjiga „My propovijedi“ za liturgijske godine A, B i C. Knjige sažimaju višegodišnje nedjeljne propovijedi i promišljanja kojima je don Damir obogaćivao vjernike na misi.

Hrvatsko nadzemlje pred prepunom dvoranom otvorilo 13. sezonu djelovanja

U Velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu u srijedu 19. listopada održan je prvi susret Hrvatskoga nadzemlja u ovoj akademskoj godini. Svoju trinaestu sezonu Nadzemlje je otvorilo uz gosta predavača don Damira Stojića i temu pod naslovom „Jesu li čuda moguća?“.

HRVATSKO NADZEMLJE Jesu li ČUDA moguća?

Hrvatsko nadzemlje će u srijedu, 19. listopada 2022., susretom mladih pod nazivom "Jesu li ČUDA moguća?" otvoriti svoju trinaestu sezonu. Program će se održati u Velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u 20:30. Gost predavač bit će popularni salezijanac don Damir Stojić, župnik na zagrebačkom Jarunu. U svome će predavanju mladima progovoriti o čudima te ćemo zajedno tražiti odgovore na brojna zanimljiva pitanja. Na susretu će biti prikazani i dramski uratci iz radionice Hrvatskoga nadzemlja, a za glazbenu animaciju susreta zadužen je VIS Veritas aeterna. Nakon susreta bit će upriličeno druženje uz smijeh i prigodnu zakusku.

Idu li zajedno predbračna čistoća i "zajednička postelja"?

"Dijeljenje postelje dvoje ljudi koji se vole pripada braku. Trgati nešto svojstveno braku i „koristiti“ izvan braka je grijeh. Čak ni zaručnici ne bi smjeli spavati u istome krevetu. Vi ste tek momak i djevojka. Nikad ne možete biti 100 posto sigurni hoćete li jednoga dana biti muž i žena. Bog želi da se jednoga dana darujemo svome mužu/ženi u potpunosti kao što nam se i On darovao", poručuje župnik Župe Duha Svetoga na zagrebačkom Jarunu don Damir Stojić.

1 2 3 9
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja