Budi dio naše mreže

Ključna riječ: arka-korablja

MJESTO SUSRETA Korabljin sajam rabljenih stvari!

Novac prikupljen ovim sajmom pomoći će djelovanju Korablje – zajednice Arka u Zagrebu. Korablja je osnovana kako bi omogućila osobama s intelektualnim teškoćama da daju svoj doprinos u izgradnji čovječnijeg društva.

Zaplovite s Arkom-Korabljom u more fundraisinga

Zajednica Arka-Korablja najavljuje radionicu o fundraisingu “Fundraising i izgradnja mreže odnosa”, koja će se održati 28. veljače te 1. ožujka u prostorima Tribine Grada Zagreba, Kaptol 27. O ideji i ciljevima radionice, za Hrvatsku katoličku mrežu, razgovarali smo s voditeljem i članom zajednice Arka Korablja, Mironom Perićem.

Zajednica "Arka-Korablja" poziva na dobrotvorni sajam rabljene odjeće

Zajednica "Arka-Korablja" u gradu Zagreb djeluje deset godina okupljajući osobe s i bez intelektualnih teškoća. Svojoj obitelji zajednica rado pridružuje mlade i stare ljude koji se žele odvažiti i volontirati kako bi upoznali dobrotu. U emisiji "Na valovima dobrote" Hrvatskog katoličkog radija u ponedjeljak je gostovao voditelj zajednice "Arka-Korablja" Miron Perić koji je govorio o doborotvornom sajmu Zajednice koji će se održati u subotu.

Ovakva se radost rijetko viđa! Pogledajte video zajednice Arka-Korablja

Život osoba s intelektualnim teškoćama često je obilježen velikom samoćom i jednoličnošću. No, vi im možete pomoći donacijama i omogućiti 18 osoba s intelektualnim teškoćama da sudjeluje u aktivnostima zajednice Arka Korablja i razvijaju svoje talente kojima će doprinositi društvu u kojem živimo.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja