Budi dio naše mreže

Ključna riječ: arka-korablja

ZAGREB Pomozite - Udruga Arka Korablja traži muške volontere za renovaciju prostora

Udruga Arka Korablja, zajednica osoba sa i bez intelektualnih poteškoća, na svojim je stranicama obavijestila kako im je Grad Zagreb ustupio prostor u Dubravi te im je potrebna pomoć volontera u akciji renovacije prostora. Konkretno, u subotu, 26. veljače, potrebni su im muški volonteri za rušenje pregradnog zida i izbacivanje šute.

MATEJ LOVRIĆ: "Trčati i tražiti sina koji se izgubio. Punih dvadeset i osam minuta…"

Neke ljude iz raznoraznih razloga treba pratiti na društvenim mrežama. Mi u redakciji HKM-a nismo bez razloga već duže za takvo što odlučili izabrati Mateja Lovrića iz Zajednice "Arka Korablja". Očima vjernika, svoju svakidašnjicu promatra i poticajima Providnosti. Ovaj put donosi svojim pratiteljima evanđeosko iskustvo iz 21. stoljeća o 'izgubljenom sinu' u kojem piše: „Kada sam se vratio nekoliko sekundi kasnije, vidio sam mnoštvo djece, ali njega ne. Tražio sam ga na svim mjestima, ali nije bio ni na jednom. Tada sam počeo vikati njegovo ime. I trčati. Trčati i tražiti sina koji se izgubio.”

Udruga Arka Korablja - zajednica pripadanja, rasta i slavlja!

Udruga Arka Korablja zajednica je osoba sa i bez intelektualnih poteškoća, a kako je naglasio voditelj Miron Perić u emisiji HKR-a "Novi valovi dobrote", bogato je iskustvo prepustiti se istinskom susretu drugome i drugačijemu bez zadrške.

LJUBAV KOJA SPAJA Božićni online koncert zajednice Arka

Arka Korablja je zajednica koja okuplja osobe sa i bez intelektualnih teškoća, njihove obitelji i prijatelje. Ideja za božićni koncert „Ljubav koja spaja“ rodila se iz želje Arkinih članova da, u vremenu kada zajednička okupljanja nisu moguća, ipak dopru do svojih prijatelja, svih ljudi dobre i loše volje i pošalju poruku nade te pruže osjećaj topline i zajedništva Božića. Pridružite im se u 17 sati na Arkinom YouTube kanalu.

Arka Korablja poziva na humanitarni koncert

Arka Korablja organizira humanitarni koncert "Budi srce Arke - Jer srce daje život" koji će se održati 22. siječnja u 19 sati u Tvornici Kulture. Pomozimo zajednici i sudjelujmo u stvaranju društva u kojem je svaka osoba lijepa upravo takva kakva jest.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja