Budi dio naše mreže

"Zbog svog poznatog nadimka ‘Hrc‘, odlučili smo mu pokloniti hrčka Hrca koji je našao novu obitelj kod jednog našeg oratorijanca. Dragi Hrvoje, hvala ti na predivnih godinu dana u kojih si nam uspio ukrasti srca i u kojima smo osjetili tvoju blizinu, prijateljstvo i salezijanski duh", napisali su na svojim društvenim mrežama. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

/ im
“Najprije našem dragom voditelju oratorija don Tomislavu želimo sretan i blagoslovljen rođendan! Hvala ti što si cijelog sebe predao za nas mlade i hvala ti na svemu što činiš za nas! Zahvalni smo i radosni što te imamo.
Hvala ti što si cijelog sebe predao za nas mlade i hvala ti na svemu što činiš za nas!
Osim što smo završili s 2. terminom Ljetnog oratorija, pozdravili smo se s našim bivšim asistentom Hrvojem Kolakom i izrazili dobrodošlicu našim novim asistentima – Miroslavu i Domagoju. Zagrljaja, osmijeha i poklona nije manjkalo, a istaknuli bismo jedan poseban poklon koji je naš Hrvoje dobio. Zbog svog poznatog nadimka ‘Hrc‘, odlučili smo mu pokloniti hrčka Hrca koji je našao novu obitelj kod jednog našeg oratorijanca.
Zbog svog poznatog nadimka ‘Hrc‘, odlučili smo mu pokloniti hrčka Hrca koji je našao novu obitelj kod jednog našeg oratorijanca.
Dragi Hrvoje, hvala ti na predivnih godinu dana u kojih si nam uspio ukrasti srca i u kojima smo osjetili tvoju blizinu, prijateljstvo i salezijanski duh. Nastavit ćemo te pratit molitvom, a vrata našeg oratorija su ti uvijek otvorena! Nadamo se da ćeš nam se što prije vratiti. Tvoj Oratorij Dominik Savio Jarun.”

Foto: Medijska skupina Sveta Mati Slobode

Foto: Medijska skupina Sveta Mati Slobode

Foto: Medijska skupina Sveta Mati Slobode

Foto: Medijska skupina Sveta Mati Slobode

Foto: Medijska skupina Sveta Mati Slobode

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja