Budi dio naše mreže

"Pripadam li ja ovdje? Ima li uopće pomoći ovome društvu? Ali, ima li pomoći meni? Neda mi se truditi... Moja prisutnost ionako neće činiti razliku. Ja sam samo kap u moru. Ali On me zove", misli su s kojima se suočavaju mladi ljudi današnjice, a u videu su ih izrekli popularni izvođači duhovne glazbe kao najavu za novi slavljenički koncert "Rijeka milosti 2" koji će se održati u Centru Zamet u Rijeci.

/ fe

Najava za drugi po redu humanitarni slavljenički koncert Rijeka milosti  zaplovila je društvenim mrežama. Nakon što su karte za koncert puštene u prodaju, u pripremi za duhovno-glazbeni događaj u prvoj polovici 2020. godine, svoje pozive na slavljenički koncert uputili su: Alan Hržica, Amorose, Ivan Seletković, Petar Buljan, Sestre Palić, Vanessa Mioč i Zbor mladih Riječke nadbiskupije.

Koncertom duhovne glazbe želi se prikupiti novac kako bi se s potrebnom opremom opremio Dom za osobe s demencijom koji trenutno broji 18 mjesta u stacionaru. Povjerenik za mlade Riječke nadbiskupije vlč. Josip Pende naglasio je kako koncerta ima dvostruku nakanu: duhovnu i humanitarnu.

Ulaznice po cijeni 50 i 60 kuna mogu se kupiti OVDJE.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja