Budi dio naše mreže

Ključna riječ: amorose

NOVA PJESMA Amorose - Yeshua (Moj je ljubljeni) / Oče naš

Amorose su u suradnji s Novom Evom snimile novu pjesmu “Yeshua (Moj je ljubljeni)”. Riječ je o prijevodu pjesama “Yeshua” Alessandra Vilas Boasa i “Our Father” Marcusa Meiera, dok je za popularni medley zaslužan Jesus Image.

"Da Njegovi budemo"- himna Antunovskog hoda mladih ugledala svjetlo dana

Već treću godinu zaredom Centar za promociju duhovnih zvanja franjevaca konventualaca u suradnji sa župama Svetog Antuna Padovanskog na Svetome Duhu i Svetog Antuna Padovanskog iz Sesvetskih Sela organizira Hod mladih svetog Antuna (Antunovski hod mladih). Ove godine Hod će se održati 5. lipnja s početkom u 14 sati u prostoru vanjskoga svetišta u Sesvetskim Selima.

Pogledajte izvedbu pjesme "Prva ljubav te zove" s velikog duhovnog koncerta u Rijeci

Veliki slavljenički duhovni koncert humanitarnog karaktera pod nazivom "Rijeka milosti 2" prošle je godine u Centru Zamet u Rijeci okupio više tisuća mladih i željnih duhovne glazbe i slavljenja Gospodina. Objavljen je i video za pjesmu "Prva ljubav te zove" koje su izvele Amorose i molitvu vlč. Josipa Pendea, povjerenika za mlade Riječke nadbiskupije na tom koncertu.

VIDEO Amorose snimile spot za pjesmu “Bog te beskrajno ljubi”

Amorose su u suradnji s Novom Evom snimile novu pjesmu “Bog te beskrajno ljubi”. Riječ je o prijevodu pjesme “Relentless” koju u originalu izvode Hillsong United. Hrvatski prijevod napravio je prevodilački tim “Worship Vision Croatia”, čiji su dio i Amorose.

Poslušajte na što vas pozivaju imena poput Alana Hržice, Petra Buljana i sestara Palić

"Pripadam li ja ovdje? Ima li uopće pomoći ovome društvu? Ali, ima li pomoći meni? Neda mi se truditi... Moja prisutnost ionako neće činiti razliku. Ja sam samo kap u moru. Ali On me zove", misli su s kojima se suočavaju mladi ljudi današnjice, a u videu su ih izrekli popularni izvođači duhovne glazbe kao najavu za novi slavljenički koncert "Rijeka milosti 2" koji će se održati u Centru Zamet u Rijeci.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja