Budi dio naše mreže

Ključna riječ: amorose

INTERVJU S GRUPOM "AMOROSE" - Smjela ljubav blagoslovom sve dubine doseže

U posljednjih nekoliko godina, duhovna glazbena scena u Hrvatskoj sve se više razvija i nudi šaroliku sliku duhovnih glazbenih izričaja. Nerijetko se ipak događa da, iako uz suprotstavljenu želju, vokalno-instrumentalni sastavi, zborovi i bendovi jako nalikuju jedni na druge. To nije slučaj s Amorosama. Iva Smojver, Martina Pustički i Mateja Bunčić svojom posebnošću, trudom, radom, zalaganjem i talentima već četiri godine na Svetom Duhu čine slavljenički tim u sklopu susreta za mlade „Duhovno duhovite večeri“.

NOVA PJESMA Amorose - Kralj Isus

Amorose su u suradnji s Novom Evom snimile novu slavljeničku pjesmu “Kralj Isus”. Riječ je o prijevodu pjesme “King Jesus” Brooke Ligertwood.

NOVA PJESMA Amorose - Yeshua (Moj je ljubljeni) / Oče naš

Amorose su u suradnji s Novom Evom snimile novu pjesmu “Yeshua (Moj je ljubljeni)”. Riječ je o prijevodu pjesama “Yeshua” Alessandra Vilas Boasa i “Our Father” Marcusa Meiera, dok je za popularni medley zaslužan Jesus Image.

"Da Njegovi budemo"- himna Antunovskog hoda mladih ugledala svjetlo dana

Već treću godinu zaredom Centar za promociju duhovnih zvanja franjevaca konventualaca u suradnji sa župama Svetog Antuna Padovanskog na Svetome Duhu i Svetog Antuna Padovanskog iz Sesvetskih Sela organizira Hod mladih svetog Antuna (Antunovski hod mladih). Ove godine Hod će se održati 5. lipnja s početkom u 14 sati u prostoru vanjskoga svetišta u Sesvetskim Selima.

Pogledajte izvedbu pjesme "Prva ljubav te zove" s velikog duhovnog koncerta u Rijeci

Veliki slavljenički duhovni koncert humanitarnog karaktera pod nazivom "Rijeka milosti 2" prošle je godine u Centru Zamet u Rijeci okupio više tisuća mladih i željnih duhovne glazbe i slavljenja Gospodina. Objavljen je i video za pjesmu "Prva ljubav te zove" koje su izvele Amorose i molitvu vlč. Josipa Pendea, povjerenika za mlade Riječke nadbiskupije na tom koncertu.

VIDEO Amorose snimile spot za pjesmu “Bog te beskrajno ljubi”

Amorose su u suradnji s Novom Evom snimile novu pjesmu “Bog te beskrajno ljubi”. Riječ je o prijevodu pjesme “Relentless” koju u originalu izvode Hillsong United. Hrvatski prijevod napravio je prevodilački tim “Worship Vision Croatia”, čiji su dio i Amorose.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja