Budi dio naše mreže

Ključna riječ: petar-buljan

O crkvenim zborovima i izboru pjesama na misi

Uoči spomendana svete Cecilije, zaštitnice glazbe i glazbenika, u HKR-ovim Argumentima u ponedjeljak, 21. studenog, o liturgijskoj glazbi i crkvenim zborovima govorili su glazbenik i voditelj slavljeničkog tima zajednice ''Božja pobjeda" Petar Buljan, glazbenik, voditelj slavljeničkog tima zajednice ''Božja pobjeda'' te glazbenik i voditelj zbora Evangelizacijske zajednice Sveti Duh Filip Panza. Urednica Argumenata je Diana Tikvić.

Ozdravljenja su očitovanje Duha Svetoga i izraz milosrdne i ljubazne dobrote Božje

Iako su najpoznatiji po svojim pjesmama, Božja pobjeda je molitvena zajednica koja ima i drugih karizmi, osim slavljenja. Kao karizmatska molitvena zajednica njeguju posebnu pobožnost prema Duhu Svetomu i zbog toga su odlučili snimiti 11 kratkih razmatranja o Duhu Svetome kako bismo ga svi bolje upoznali. U nastavku donosimo videa o Duhu Svetom objavljena na društvenim mrežama Božje pobjede.

"Božja pobjeda" organizira drugu "Večer slavljenja" na HKR-u

Zajednica mladih ”Božja pobjeda” organizira petu godinu duhovno-glazbeni događaj “Večer slavljenja" koji će se održati u četvrtak, 25. studenog na valovima Hrvatskog katoličkog radija i Facebook stranicama Božje pobjede i Hrvatskog katoličkog radija. Program počinje u 20 sati.

"Božja pobjeda" organizira "Večer slavljenja" na HKR-u

Zajednica mladih ”Božja pobjeda” organizira četvrtu godinu duhovno-glazbeni događaj “Večer slavljenja" koji će se održati u petak, 27. studenog na valovima Hrvatskog katoličkog radija i Facebook stranicama Božje pobjede i Hrvatskog katoličkog radija. Program počinje u 20 sati.

Poslušajte na što vas pozivaju imena poput Alana Hržice, Petra Buljana i sestara Palić

"Pripadam li ja ovdje? Ima li uopće pomoći ovome društvu? Ali, ima li pomoći meni? Neda mi se truditi... Moja prisutnost ionako neće činiti razliku. Ja sam samo kap u moru. Ali On me zove", misli su s kojima se suočavaju mladi ljudi današnjice, a u videu su ih izrekli popularni izvođači duhovne glazbe kao najavu za novi slavljenički koncert "Rijeka milosti 2" koji će se održati u Centru Zamet u Rijeci.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja