Budi dio naše mreže

Pročitajte nadahnjujuću priču o dvanaestogodišnjem dječaku koji je krenuo krivim putem i treneru otvorena srca punog milosrđa.

/ at

Kada je AJ Bohannon ulovio dvanestogodišnjeg dječaka da krade iz njegova auta i to robu u vrijednosti preko tisuću dolara, iskoristio je tu priliku da ga naučio životnu lekciju – i to onu o milosrđu, piše Aleteia.

Bohannon je trener američkog nogometa posvećen pomaganju djeci. Za njega, ovaj dječak Eddie Young nije samo nasumični kradljivac, već mlada osoba u potrebi za vodstvom i drugom prilikom. Upravo zato, umjesto da je pozvao policiju, dao je dječaku priliku da preokrene svoj život. Dao mu je dres te ga poslao neka trči sto krugova te mu je nakon toga ponudio da se priključi nogometnom timu kojeg vodi.

“Cijenim što je to učinio, jer zaista nisam razmišljao u to vrijeme. Pokušao sam se uklopiti. Znao sam da to nije u redu”, pojasnio je dječak za Kake.com, te naveo kako se nada da će jednoga dana i sam ponuditi takvu priliku.

Ova divna priča pokazuje koliko se toga može učiniti dajući priliku nekome kome je potreban samo jedan milosrdni čin da preokrene život na bolje, te da i sam poželi pomagati drugima.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja