Budi dio naše mreže

Ključna riječ: nogomet

Trener Dinama Damir Krznar: "Svoju pripadnost Katoličkoj Crkvi i vjeru nikad nisam tajio"

Među boljim nogometnim trenerima današnjice samozatajni je Damir Krznar, pomoćnik glavnoga trenera Dinama, nogometnoga kluba koji je u Europskoj ligi ušao u četvrtinu finala. Iako je Krznar bio vrhunski nogometaš, bivši hrvatski nogometni reprezentativac među kolegama slovi kao onaj koji se svojom skromnošću nikad nije izdizao iznad prosječnih ljudi. Igrao je na katoličkim i župnim malonogometnim turnirima pa tako i u zagrebačkoj župi Remete, na turniru kojemu je uz župu Uznesenja Marijina suorganizator bio i Glas Koncila čiji tekst donosimo u nastavku.

Svećenici nogometaši odigrali utakmicu za djevojčicu oboljelu od leukemije

Hrvatska nogometna reprezentacija svećenika: Zlatni humanitarci srebrnog jubileja igranja i djelovanja, održali su 3. lipnja plemeniti sportsko humanitarni događaj za djevojčicu Leonardu na velikom nogometnom igralištu u župi sv. Nikole u Crnom pokraj Zadra, čiji je inicijator fra Žarko Relota, župnik zadarske župe sv. Petra u Pločama, nekadašnji dugogodišnji kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije katoličkih svećenika. 

Svjetski kup za beskućnike 2019. - Nogometom protiv stigmatizacije

Hrvatska nogometna reprezentacija beskućnika, nakon trodnevnih priprema u Puli, 25. srpnja otputovala je na Svjetski kup za beskućnike u Cardiff, glavni grad Walesa. Za Hrvatsku katoličku mrežu trenerica Helena Babić pojasnila je o kakvom se natjecanju radi te koji su svakodnevni problemi beskućnika u Hrvatskoj.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja