Budi dio naše mreže

Otvorene su prijave za novogodišnje duhovne vježbe u šutnji „Više u dubinu“ koje organizira SKAC iDom (Ignacijevske duhovne obnove za mlade). Vježbe će se održati od 30. prosinca do 7. siječnja u Hrvatskom Leskovcu.

/ mp

Je li vam duša žedna Boga? I imate li želju i vrijeme za odnos s Njime? U osam dana, očekuje vas redoviti dnevni ritam, samo u tišini, s prilikom za intenzivnu osobnu molitvu i produbljivanje molitvenih iskustava kroz razgovore s pratiteljem.

Prijaviti se mogu mladi od 18 do 35 godina, raspoloživi pripremati se za program kroz predvježbe u studenom. Duhovne vježbe u šutnji su za one osobe koje imaju želju urediti svoj život po Božjem, koje čeznu za onim “više” u svom životu i od svog života, za živim odnosnom s Bogom u svemu.

Opće informacije o programu dostupne su u obrascu za prijavu. Uvjeti za prijavu na vježbe je psihološka stabilnost. Cijena je 220 € za radnu mladež, a 180 € za studente.

Prijave se primaju putem POVEZNICE koja je aktivna do popunjenja mjesta. Za dodatna pitanja i informacije možete se obratiti na: idom@skac.hr

Više informacija o iDom programima pronađite ovdje

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja