Budi dio naše mreže

Ključna riječ: skac-palma

Zaviri u skriveni isusovački rad na novom “Možda baš isusovac” vikendu

SKAC Palma najavljuje novi vikend kušanja “Možda baš isusovac” koji će se održati od 1. do 3. prosinca u Župi Majke Božje Sljemenske Kraljice Hrvata. Program je namijenjen muškarcima od 18 do 40 godina koji razmišljaju o svome životnom pozivu i koji su otvoreni mogućnost da je njihov životni poziv biti isusovački brat ili svećenik u Družbi Isusovoj.

Priprema za Božić u iskustvu - hodočašća i radionice

Kroz došašće, vrijeme radosnog iščekivanja Krista, Udruga Magis priprema niz eksperimenata - da i naša priprema za dolazak malog Boga koji je uzeo ljudsko tijelo bude stvarnija, u konkretnom „utjelovljenom“ iskustvu.

Prijavite se na novogodišnje duhovne vježbe u šutnji

Otvorene su prijave za novogodišnje duhovne vježbe u šutnji „Više u dubinu“ koje organizira SKAC iDom (Ignacijevske duhovne obnove za mlade). Vježbe će se održati od 30. prosinca do 7. siječnja u Hrvatskom Leskovcu.

Prijavite se na radionice za bračne parove „Temelj(i) obitelji“

SKAC Palma u suradnji s Obiteljskim centrom Fakulteta filozofije i religijskih znanosti najavljuje ciklus radionica „Temelj(i) obitelji“. Riječ je o radionicama koje će se odvijati online i uživo, a namijenjene su bračnim parovima s ciljem da im pomognu u izazovima s kojima se susreću.

Skac „Palma“ prikuplja donacije za novo kombi vozilo

Studentski katolički centar „Palma“ je u veljači 2023. krenula s pripremom kampanje za grupno financiranje „Uključi se u KOMBInaciju“ za kupnju novog kombija koji je neophodan za realizaciju projekata i aktivnosti koje udruga više od 20 godina organizira za mlade, a četiri mjeseca kasnije, zahvaljujući velikodušnosti više od 350 pojedinaca i tvrtki prikupili su 30.323 eura, priopćili su 22. rujna iz Skaca.

Dođite na predstavljanje knjige „Koja je tvoja odluka“

Kako birati s pouzdanjem i jasnoćom? Kako pristupiti izboru između dvije privlačne mogućnosti? Koji su čimbenici u procesu najvažniji? I što kada je srce u sukobu s glavom? Koja će na kraju biti tvoja odluka? U odgovaranju na ova pitanja pomoći će vam knjiga autora Jima Manneya te isusovaca J. Michaela Sparougha i Tima Hipskinda SJ – „Koja je tvoja odluka“.

Modrave slave 20. rođendan - upoznajte taj mali raj pod krošnjama maslina!

U dva desetljeća kroz Modrave je prošlo više od 7.000 mladih, no „više od brojeva važni su plodovi i ono što se događa u mladima, u njihovom srcu, a tu se događa zaista nešto čudesno, uz mnoštvo zabave, molitve, pa i rada”, kazala je Vesna Sabo, koordinatorica volontera SKAC-a Palma i najavila nam 20. modravski rođendan, a p. Luka Rađa uputio je mladima poruku i sve ih blagoslovio.

1 2 3 8
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja