Budi dio naše mreže

Ključna riječ: duhovne-vjezbe-u-sutnji

Prijavite se na novogodišnje duhovne vježbe u šutnji

Otvorene su prijave za novogodišnje duhovne vježbe u šutnji „Više u dubinu“ koje organizira SKAC iDom (Ignacijevske duhovne obnove za mlade). Vježbe će se održati od 30. prosinca do 7. siječnja u Hrvatskom Leskovcu.

SKAC poziva mlade na duhovne vježbe u šutnji: On te zove!

Studentski katolički akademski centar Palma poziva mlade na novi ciklus duhovnih vježbi "VIŠE U DUBINU – novogodišnje duhovne vježbe u šutnji" u sklopu ignacijevske duhovnosti. Duhovne vježbe održavat će se od 29. prosinca 2021. do 6. siječnja 2022. godine u Hrvatskom Leskovcu.

VIŠE U DUBINU Duhovne vježbe u organizaciji SKAC-a

"Duhovne vježbe su poput vremena sjetve… Vježbaš se: čupaš, kopaš, oreš po njivi života. Mučiš se i znojiš, nadajući se da On sije, i da će dati i kiše i sunca da štogod vrijednoga izraste. Na momente ti se čini da na njivi ničega nema, a nekad i da njiva nije vrijedna da bi na njoj šta posebno raslo. Ali On na tvoju velikodušnost da odvojiš sedam dana odgovara još velikodušnije."

SKAC Palma: Mladi će Novu godinu dočekati u duhovnim vježbama u šutnji!

"Mladi su uistinu žedni tišine. Ne bih rekla da su željni šutnje jer u tišini zapravo razgovaraju s Bogom. Potrebna im je šutnja svijeta – da svijet zašuti, a da oni imaju priliku malo jasnije čuti Božji glas. U tom se smislu odvijaju duhovne vježbe u šutnji. Mladima je potrebna tišina i mir kako bi mogli jasnije raspoznati pokrete u duši i čuti Božji glas", rekla je za Hrvatsku katoličku mrežu voditeljica programa Ignacijevske duhovne obnove za mlade Marija Selak iz Studentskog katoličkog centra Palma u Zagrebu i pozvala mlade da na drugačiji način uđu u Novu godinu.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja