Budi dio naše mreže

U povodu 25. godišnjice osnutka Kuće susreta Tabor, u sportskoj dvorani u gradu Samoboru bit će održan koncert na kojem će nastupiti najveća imena duhovne glazbene scene u Hrvatskoj.

/ fe

Slavljenički koncert popularne duhovne glazbe Neka se čuje do neba glas povodom 25. obljetnice osnutka Kuće susreta Tabor, uz najveća imena duhovne glazbene scene donosi vam i priliku da učinite dobro djelo. Humanitarni dio koncerta namijenjen je višečlanoj samoborskoj obitelji.

Za Hrvatsku katoličku mrežu voditelj Kuće susreta Tabor fra Ivan Matić naglasio je kako radosno iščekuje tu nedjelju 11. rujna kada će svi okupljeni “zajedno u pjesmi i slavlju zahvaliti Gospodinu na 25 godina djelovanja Kuće u kojoj su mnogi ljudi upoznali Boga”.

Fra Ivan je rekao da je organizator koncerta udruga U duhu s Kristom te kako će nastupiti prijatelji koji i inače sudjeluju na seminarima u organizaciji Kuće susreta Tabor.

“To je udruga koja je poznata svim Samoborcima. Humanitarni karakter koncerta mi je posebno blizak srcu jer ćemo dio prihoda od prodanih ulaznica darovati višečlanoj obitelji”, istaknuo je fra Ivan.

Za sve ostale informacije i nabavu ulaznica javite se u tajništvo Kuće susreta Tabor u Samoboru radnim danom od 8:30 do 12:00. Na adresu ul. Milana Langa 18, br. tel. 01/3369-781, br. mob. 091 5986972, ili na adresu elektroničke pošte info@tabor.hr

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja