Budi dio naše mreže

Ključna riječ: bozja-pobjeda

Uključi se i ti u cjelonoćnu molitvu za Domovinu!

Kao i svakog trećeg petka u mjesecu, i ovog petka 17. lipnja, katolička karizmatska zajednica Božja pobjeda organizira cjelonoćno klanjanje za našu domovinu. Nakana klanjanja je da se dogodi krštenje u Duhu Svetome svih kršćana u hrvatskom narodu, a osobito mladih. Klanjanje će započeti u 22h u crkvi Svete Mati Slobode (Ulica don Petra Šimića 1), a završit će u subotu ujutro uoči svete mise u 7h.

Ozdravljenja su očitovanje Duha Svetoga i izraz milosrdne i ljubazne dobrote Božje

Iako su najpoznatiji po svojim pjesmama, Božja pobjeda je molitvena zajednica koja ima i drugih karizmi, osim slavljenja. Kao karizmatska molitvena zajednica njeguju posebnu pobožnost prema Duhu Svetomu i zbog toga su odlučili snimiti 11 kratkih razmatranja o Duhu Svetome kako bismo ga svi bolje upoznali. U nastavku donosimo videa o Duhu Svetom objavljena na društvenim mrežama Božje pobjede.

"Neka imaju Duha Gospodnjega" – proslava 30 godina Frame

Franjevačka mladež je misom koju je u crkvi sv. Antuna Padovanskoga na Svetom Duhu predslavio krčki biskup Ivica Petanjak u zajedništvu s apostolskim nuncijem u Republici Hrvatskoj mons. Giorgiom Linguom, te prigodnim programom na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, u subotu 30. travnja proslavila 30. obljetnica početka djelovanja u Hrvatskoj.

'Jerihonske zidine' zajedno pjesmom i molitvom rušili 'Božja pobjeda' i Hrvatski katolički radio

Molitvena zajednica mladih ”Božja pobjeda” održala je slavljenički koncert u četvrtak navečer uživo u programu Hrvatskog katoličkog radija. Trajao je nešto više od sat i pol vremena i bio je odmor za uši, a još više za dušu i nutrinu naših slušatelja, ali i oči 'srca' gledatelja putem društvenih mreža. U pretprogramu su sudjelovali vlč. Hrvoje Zovko, vlč. Kristijan Tušek i don Damir Stojić.

1 2 3 4
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja