Budi dio naše mreže

Ključna riječ: bozja-pobjeda

Otvoreni susret zajednice "Božja pobjeda" u drugačijem ruhu

Katolička karizmatska zajednica "Božja pobjeda", svaki drugi četvrtak organizira otvoreni susret zajednice u svetištu Sveta Mati Slobode na kojem prisustvuje oko 800 mladih. Ovaj četvrtak organizirali su malo drugačiji susret. Na susretu zajednice molilo se za fizička ozdravljenja. Bio je to prvi takav susret na kojem su članovi zajednice samostalno molili za ozdravljenja na ovakav način.

NOVA PJESMA "Yeshua" u izvedbi Božje pobjede

Božja pobjeda objavila je posljednju, petu u nizu, pjesmu koja pripada projektu Pjesma sa susreta. Prepjev je to pjesme "Yeshua", čiju glazbu i tekst potpisuje Alessandro Vilas Boas, te spontaneous "Tvoje je kraljevstvo", nastao tijekom zajedničkog slavljenja na zatvorenom susretu zajednice.

Božja pobjeda: Održana Večer slavljenja u prepunom Domu sportova

Molitvena zajednica Božja pobjeda održala je 28. siječnja 2023. godine četvrtu Večer slavljenja “Gore srca”. Nakon što se tri godine zaredom večer slavljenja održavala u City Hotelu Plaza u Zagrebu, ovogodišnja večer slavljenja, nakon tri godine pauze održana je u prepunoj maloj dvorani Doma sportova.

Večer slavljenja s "Božjom pobjedom"

Molitvena zajednica Božja pobjeda organizira duhovno-glazbeni događaj "Večer slavljenja - Gore srca" koji će se održati u subotu, 28. siječnja 2023., u maloj dvorani Doma sportova s početkom u 20:00 sati.

Prvi bacite oko na novi planer Božje pobjede

Volite planirati? Ili možda ne volite, ali znate da biste stvarno trebali početi, samo vam nedostaje dobar poticaj? Molitvena zajednica Božja pobjeda osim po pjesmama već je godinama poznata i po svom brendu BP COLLECTION. Pripremili su novi planer – SVE ČINIM NOVO. Možda je baš ovo planer kojega ste trebali.

VIDEO Božja pobjeda objavila treći podcast na temu patnje

Katolička karizmatska zajednica "Božja pobjeda" objavila je treći podcast na temu patnje, a gosti su bili Marija Blagović i Ante Bilaver. Oni su iz vlastitog iskustva posvjedočili u čemu leži ključ izlaska iz teških životnih trenutaka. 

NOVA PJESMA "Ti si dostojan" u izvedbi Božje pobjede

Nakon godinu dana akustičnih snimki, Božja pobjeda objavila je i novu studijsku pjesmu. Radi se o prepjevu poznate pjesme Worthy of it all za čiji su tekst i glazbu u originalu zaslužni David Brymer, Ryan Hall i Mark Hill.

1 2 3 5
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja