Budi dio naše mreže

Što sam naučila postom od društvenih mreža

Kršćanska pjevačica Lauren Daigle podijelila je sa svojim pratiteljima iskustvo posta od društvenih mreža. Pročitajte što je naučila o sebi i drugima.

/ at

“Nedavno sam 29 dana postila od društvenih mreža i naučila sam mnogo zanimljivih stvari”, navela je na početku Instagram videa pjevačica, pojasnivši da nakon što se “vratila” na društvene mreže i provela jutro gledajući tuđe živote shvatila da joj to uopće ne treba.

Gubimo li dragocjeno vrijeme gledajući tuđe živote? Donosi li gledanje tuđih objava dobre plodove?

“Jednostavno sam osjećala da ne želim živjeti život tako da stalno uspoređujem načine na koje ja provodim svoje vrijeme s načinima kako svoje vrijeme provode drugi ljudi. Uspoređivanje može biti dobra stvar, može te potaknuti da budeš najbolja verzija samoga sebe ako činiš to na zdrav način, može biti uzrokom zdravog natjecanja kao što je u sportu primjerice. Međutim, usporedba može biti vrlo opasna kada se radi o vašem identitetu. Tako da smatram da samim time što sam se udaljila od toga, progledala sam u vezi nečega za što sam smatrala da ne utječe toliko na mene”, rekla je Daigle.

Iako nije osoba koja je pretjerano aktivna na društvenim mrežama, stalno nešto objavljuje ili joj svaka fotografija mora biti savršena, kako pjevačica sama navodi, ipak smatra da je vrijeme koje je provela “listajući” objave drugih zapravo izgubljeno vrijeme te nije dovelo ni do čega plodonosnog.

Daigle je također istaknula kako smatra da njeni prijatelji koji nemaju društvene mreže imaju veću slobodu u vlastitom životu jer nemaju prisutnu stalnu brigu i ne pitaju se: Hm, što li drugi sada rade? “Mislim da je to prilično fenomenalno i mislim da bismo tako trebali živjeti”, navela je Daigle.

Lauren Ashley Daigle američka je pjevačica i skladateljica suvremene kršćanske glazbe. Njen prvi album “Kako je to moguće” izdan 2015. bio je broj 1 na Billboardovoj listi Top kršćanskih albuma, a Daigle je osim dvije Grammy nagrade osvojila sedam GMA Dove nagrade, pet Billboard glazbenih nagrada te dvije Američke glazbene nagrade. Osim što je dobitnica brojnih nagrada i priznanja, pjevačica je otpjevala pjesmu “Gotovo čovjek” za holivudski film Blade Runner 2049., a od 2018. radi na albumu “Pogledaj gore dijete”. Poslušajte pjesmu s tog albuma:

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja