Budi dio naše mreže

Ključna riječ: pjesma

POSLUŠAJTE Nova pjesma Tamare Perc 'Baš u inat'

Pjesma će se naći na prvom samostalnom albumu, koji je u pripremi, s još nekoliko pjesama koje možete pronaći na Youtube kanalu kantautorice Tamare Perc. Tamara je u prošlosti snimila album sa zborom Crisinus iz Križevaca te SKAC zborom iz Zagreba na kojem se također nalaze njene autorske skladbe.

Značenje pjesme "The Man Comes Around" Johnnyja Casha

"The Man Comes Around" je pjesma koju je Johnny Cash objavio 24. svibnja 2002. godine kao singlicu i naslovnu pjesmu na svom posljednjem albumu. Pjesma donosi brojne biblijske reference, od kojih su mnoge zagonetne.

Pjesma Via Dolorosa u izvedbi Papa banda

Na Cvjetnicu, Papa band u javnosti je predstavio pjesmu koja nas na najbolji način uvodi u Veliki tjedan. Riječ je o pjesmi Via Dolorosa. Pjesma je prevedena na nekoliko jezika, a po prvi puta je prevedena na hrvatski jezik.

Božja pobjeda: Održana Večer slavljenja u prepunom Domu sportova

Molitvena zajednica Božja pobjeda održala je 28. siječnja 2023. godine četvrtu Večer slavljenja “Gore srca”. Nakon što se tri godine zaredom večer slavljenja održavala u City Hotelu Plaza u Zagrebu, ovogodišnja večer slavljenja, nakon tri godine pauze održana je u prepunoj maloj dvorani Doma sportova.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja