Budi dio naše mreže

Ključna riječ: pjesma

Značenje pjesme "The Man Comes Around" Johnnyja Casha

"The Man Comes Around" je pjesma koju je Johnny Cash objavio 24. svibnja 2002. godine kao singlicu i naslovnu pjesmu na svom posljednjem albumu. Pjesma donosi brojne biblijske reference, od kojih su mnoge zagonetne.

Pjesma Via Dolorosa u izvedbi Papa banda

Na Cvjetnicu, Papa band u javnosti je predstavio pjesmu koja nas na najbolji način uvodi u Veliki tjedan. Riječ je o pjesmi Via Dolorosa. Pjesma je prevedena na nekoliko jezika, a po prvi puta je prevedena na hrvatski jezik.

Božja pobjeda: Održana Večer slavljenja u prepunom Domu sportova

Molitvena zajednica Božja pobjeda održala je 28. siječnja 2023. godine četvrtu Večer slavljenja “Gore srca”. Nakon što se tri godine zaredom večer slavljenja održavala u City Hotelu Plaza u Zagrebu, ovogodišnja večer slavljenja, nakon tri godine pauze održana je u prepunoj maloj dvorani Doma sportova.

Obilježen Dan Papinskog misijskog Djela svetog Djetinjstva

Povodom Papinskog misijskog Djela svetog Djetinjstva koje se obilježava na Bogojavljenje pod geslom „Djeca pomažu djeci“ mali Pjevači betlehemske zvijezde u organizaciji Nacionalne uprave Papinskih misijskih djela posjetili su centar Zagreba te svojom pjesmom i radošću razveselili mnoge.

Jeste li znali kako je nastala najpoznatija pjesma u čast sv. Antunu?

Malo je pjesama koje su imale tako buran i lepršav život kao što je pjesma "Ak’ od Ante tražiš čudo", spjevana u čast sv. Antuna Padovanskoga. Kroz više od sedam stoljeća doživjela je neizmjerno izdanje, puno puta je uglazbljena te je prevođena na mnoge europske i izvaneuropske jezike.

Izvrsno prihvaćena pjesma "Kako divno ime" u izvedbi grupe Emanuel

Uz blagdan Presvetog Imena Isusovog koji danas slavimo spomenut ćemo se dobro poznate pjesme "What a beautiful name", omiljene pjesme Hillsong Worshipa nagrađene Grammyjem, koja je prevedena na nekoliko jezika, pa tako i na hrvatski. Nalazila se proteklih godina na vrhu ljestvica, s više od 2 milijarde streamova i preko 20 milijuna prodanih albuma. Ben Fielding i Brooke Ligertwood potpisuju tekst i glazbu pjesme.

Poslušajte pjesmu Jedini prijatelj mlade kantautorice Kristine Kelebuh

Kristina Kelebuh je mlada kantautorica rodom iz Dugog Sela. Glazbom se počela baviti još u djetinjstvu, a nedavno je snimila video spot za pjesmu "Jedini prijatelj" koji govori o prolaznom, ali i onom vječnom prijateljstvu koje imamo u Gospodinu. U nastavku možete pročitati o Kristini, ali i poslušati novu pjesmu uz video spot "Jedini prijatelj".

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja