Budi dio naše mreže

"Tada sam pomislio: 'U redu, mislim da bih mogao umrijeti danas. To bi moglo biti to.' Molio sam se Gospodinu i Spasitelju Isusu Kristu za pomoć."

/ at

Sedam svećenika i sjemeništaraca spasili su čovjeka od utapanja u New Yorku, piše ChurchPOP.

Jimmy MacDonald proveo je dan s obitelji na jezeru u kajaku, međutim u jednom se trenutku udaljio od ostalih, a zbog uzburkanih valova kajak se prevrnuo. MacDonald je tada ostao i bez vesla te plutao u 30 metara vode u prsluku za spašavanje koji mu nije dobro pristajao. Kako je naveo, ponos i ego nisu mu isprva dopuštali da pozove nekoga u pomoć te je mislio da će se uspjeti spasiti sam. Ipak, nakon nekog vremena je počeo mahati kako bi mu pomogli, međutim nitko ga više nije vidio.

“Tada sam pomislio: ‘U redu, mislim da bih mogao umrijeti danas. To bi moglo biti to.’ Molio sam se Gospodinu i Spasitelju Isusu Kristu za pomoć”, naveo je MacDonald te posvjedočio kako je tada krajičkom oka vidio splav na kojem su se nalazili, osim posade, svećenici i sjemeništarci.

MacDonald je naveo kako ovaj događaj smatra Božjim znakom. “Sve je bilo malo traumatično, ali vjerujem da se možda dogodilo s razlogom (…) Gotovo me koštalo života kada sam pokušavao popraviti stvari sam dok nisam priznao da sam bespomoćan i zatražio pomoć”, rekao je MacDonald.

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja