Budi dio naše mreže

Ključna riječ: pomoc

Volonteri iz Zagreba idu u Slavoniju pomoći stradalima od oluje

Organizirana grupa Zagrepčana okupila se na parkiralistu ispred Supernove u Buzinu odakle će krenuti prema Slavoniji gdje će dobrovoljno pomoći u raščićavanju od nastale štete nakon nevremena koje je u srijedu pogodilo kontinentalnu Hrvatsku.

Kako prepoznati prve znakove depresije kod djece?

Kako prepoznati apatiju kod djece? Kako prepoznati njihovu povučenost i kako to razlikovati od depresije u koju dijete polako upada? Kada je potrebno potražiti pomoć? Odgovore potražite u tekstu.

Zahvala iz Sirije za pomoć Hrvatskog Caritasa

Apostolski upravitelj Latinskoga apostolskog vikarijata Alepa u Siriji Raimondo Girgis pismom zahvalio je Hrvatskom Caritasu za darovana novčana sredstva prikupljena u Hrvatskoj nakon razornog potresa koji je je početkom veljače pogodio Siriju i Tursku i u nekoliko navrata upućena u Siriju.

Caritas podijelio pakete obiteljima s petero i više djece

Oko 130 obitelji s petero i više djece s područja Varaždinske biskupije preuzelo je u utorak 25. travanja u Caritasovom centru na Banfici u Varaždinu obiteljske pakete u vrijednosti 1100 eura kao pomoć obiteljskom budžetu u troškovima prehrane i osobne higijene.

S DRUGE STRANE OGLEDALA Bog na našim usnama treba biti izgovoren

U HKR-ovoj emisiji "S druge strane ogledala" u srijedu, 1. veljače gostovao je doc. dr. Josip Bošnjaković, predsjednik Hrvatskog društva bračnih i obiteljskih savjetovatelja, svećenik i psihoterapeut koji je obrazložio tko su naši bližnji i što je kršćansko suosjećanje.

Mjesni biskupi o stanju nakon snažnoga potresa u Turskoj i Siriji

Kaldejski biskup Alepa Antoine Audo i apostolski vikar Anatolije biskup Paolo Bizzeti su u razgovoru za Vatican News rekli kako je aktualno stanje na potresom pogođenom području „apokaliptično”. Potrebna su vozila hitne pomoći i električna energija, preciziraju.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja