Budi dio naše mreže

Povodom 103. obljetnice ukazanja Gospe u Fatimi u Portugalu 13. svibnja, duhovni projekt Mater Fatima poziva cijeli svijet na sudjelovanje ili praćenje slavlja putem društvenih mreža te među ostalom i molitva na nakanu svih onih koji pate zbog pandemije COVID-19.

/ ps

Povodom 103. obljetnice ukazanja Gospe Fatimske u Portugalu, duhovni projekt Mater Fatima prenosit će na društvenim mrežama svete mise, klanjanja, molitve krunice i posvete Presvetom Srcu Isusovom i Bezgrješnom Srcu Marijinom na engleskom, latinskom, španjolskom, talijanskom i portugalskom jeziku.

Projekt Mater Fatima nastala je u okrilju Svetišta Gospe Fatimske, po nadahnuću poruke Gospe Fatimske te nastoji u svijetu širiti i svjedočiti o milostima njezine poruke. Stoga pozivaju sve svećenike diljem svijeta da 13. svibnja prema mogućnostima također se uključe u slavljenju svete mise, euharistijskom klanjanju, molitvi krunice i posveti Presvetom Srcu Isusovom i Bezgrješnom Srcu Marijinom na nakane za oproštenje grijeha i obraćenje grešnika, zadovoljštinu za naše grijehe, uskoro primanje sakramenata tamo gdje to još nije omogućeno zbog pandemije COVID-19, za svećenike i njihovu apostolsku revnost te za umiruće, preminule i sve one koji pate zbog pandemije.

Na službenim društvenim mrežama Mater Fatima International moći ćete pratiti prijenos slavlja u 1 sat ujutro (engleski), 9:30 (talijanski), u podne (latinski), 16 sati (portugalski) i 23 sata (španjolski) prema hrvatskom vremenu.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja