Budi dio naše mreže

Ključna riječ: gospa-fatimska

Devet dana molila je za domovinu sama sa Samim: "U mom srcu živi da Bog ljubi hrvatski narod"

„Kad sam vidjela poziv na Devetnicu Gospi Fatimskoj, spontano mi je došlo pitanje: 'Bože dragi, pa što ja činim?'. Osim što sam imala želju moliti tu Devetnicu, upitala sam se što mogu ja kao Laura, kao žena, majka, Hrvatica, napraviti za ove izbore, za našu domovinu? I u sekundi mi je došlo: 'Pa zašto ti ne bi odlučila devet dana ići moliti Križni put u Posedarje?'", odlučila je Laura Mihanović te se zaputila u avanturu života.

Uključite se u devetnicu za hrvatski narod i domovinu Hrvatsku!

Pred nama su intenzivni dani odlučivanja i valja nam izmoliti dar razboritosti, rasuđivanja i prepoznavanja duhova. Isto tako, pozvani smo pouzdati se u mudro Božje vodstvo u ovim, pomalo tjeskobnim, danima za hrvatski narod. Izazovi su veliki, ali na raspolaganju su nam duhovna sredstva. Jedno od njih je devetnica Gospi Fatimskoj koja počinje 26. lipnja i traje do subote prije izbora. Poticaj za to je došao od ravnatelja Pokreta krunice za obraćenje i mir fra Smiljana Dragana Kožula, a u programu Hrvatskoga katoličkog radija devetnica će se moliti svakoga dana u 5:30 i u 22 sata.

Treća fatimska tajna – kako je Crkva tumači?

Crkva je sadržaj poruka koje je Majka Božja dala trima pastirima u Fatimi već objavila. O tome smo pisali i na HKM-u. Rjeđe se, međutim, u javnosti govori o teološkom komentaru koji je, uz objavljivanje trećega dijela Fatimske tajne i po nalogu sv. Ivana Pavla II. 2000. godine objavio tadašnji pročelnik Kongregacije za nauk vjere kardinal Joseph Ratzinger.

Gospa Fatimska

Crkva danas slavi blagdan Gospe Fatimske. Zagovornica i braniteljica, koja želi da se svi ljudi obrate Bogu.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja