Budi dio naše mreže

Zajedno s kolegama glumcima Jimom Caviezelom i Jonathanom Roumiejem, Wahlberga će se moći susresti u ulozi voditelja i sudionika četrdesetodnevnog korizmenog izazova američke aplikacije Hallow prayer.

/ ab

Wahlbergova duboka vjera i spremnost da podijeli koliko mu ona znači, čini oca četvero djece, idealnim „učiteljem posta u korizmi”, prenosi Aleteia.

Mark Wahlberg, o kojem smo već pisali ranije, obožavatelj je povremenog posta, a ponekad izdrži i 48 sati bez hrane. Stoga bi za njega korizmeni post trebao biti prilično lagan. Međutim, za većinu je pojam odsutnosti hrane na dulje vrijeme, pomalo zastrašujuć.

Srećom, Wahlberg se dao na raspolaganje Hallowu — molitvenoj aplikaciji koja je prošle godine ujedinila više od 250 000 vjernika u svakodnevnoj molitvi — u njihovom molitvenom izazovu Pray40 za nadolazeću korizmu.

Zajedno s nekim drugim poznatim licima, uključujući Jonathana Roumiea i Jima Caviezela, koji će svakog ponedjeljka i srijede u korizmi održavati meditacije o Nasljedovanju Krista i molitvu četvrtkom, Wahlberg će s korisnicima aplikacije dijeliti promišljanje o postu petkom u korizmi. Promišljanje ima cilj motivirati sudionike izazova za ustrajnost u korizmenom postu.

Uz zapažene glumce, vlč. Mike Schmitz držat će homilije nedjeljom, a Immaculée Ilibagiza, koja je snagom molitve preživjela genocid u Ruandi, četvrtkom će moliti sa sudionicima. Konačno, Majka Olga, koju Hallow opisuje kao “nevjerojatnu utemeljiteljicu i majku službenicu Kćeri Marije iz Nazareta”, govorit će o djelima ljubavi i milosrđa.

Divno je vidjeti kako tehnologija omogućuje prijeko potrebnu podršku i vodstvo kako bi se što bolje iskoristili dani korizme pred nama.

Također je nadahnjujuće kada su „slavne osobe” voljne podijeliti svoju vjeru s drugima.

Aplikaciju Hallow možete preuzeti na App store-u ili Google Playu. Može se besplatno koristiti 30 dana, nakon čega otpočinje naplata ovisno o odabranoj opciji – 5.99 eura za tri mjeseca korištenja ili 69,99 eura za godišnje korištenje.

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja