Budi dio naše mreže

Na Cvjetnicu, Papa band u javnosti je predstavio pjesmu koja nas na najbolji način uvodi u Veliki tjedan. Riječ je o pjesmi Via Dolorosa. Pjesma je prevedena na nekoliko jezika, a po prvi puta je prevedena na hrvatski jezik.

/ lm

Papa band vokalno je instrumentalni sastav koji djeluje od 1998 godine. Svoje prve glazbene korake započeli su te iste godine kako bi uveličali dolazak Svetog Oca Ivana Pavla II. Solinu.

Iza njih je mnogo nastupa diljem Hrvatske, ali i u inozemstvu. Animiraju euharistijska slavlja u župi Gospe od Otoka u Solinu te duhovne obnove u župi i izvan nje. Sudjeluju na festivalima duhovne glazbe kao što je Papa fest, Sudamja fest, Bono fest te mnogi drugi.

Na Cvjetnicu, u javnost je puštena pjesma koja nas na najbolji način uvodi u Veliki tjedan. Riječ je o pjesmi Via Dolorosa. Pjesma je prevedena na nekoliko jezika, a po prvi puta je prevedena na hrvatski jezik. Za to je zaslužna voditeljica Papa banda Sanja Ivančić koja je na toj pjesmi lead vokal. Aranžman je napravio član Papa banda Borna Kljaković, koji je snimio i klavirske dionice pjesme. Na aranžmanu su sudjelovali i drugi članovi banda Ante Botica bass, Karlo Domazet gitara i Antonia Milić Romić na klarinetu.

Za video su korišteni isječci iz filma Pasija koji su doprinjeli punini doživljaja same pjesme. Pripremimo se za najveći kršćanski blagdan uz Via Dolorosu Papa banda.

Poslušajte pjesmu:

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja