Budi dio naše mreže

Udruga Hrvatska za Život, u suradnji s Betlem produkcijom i Confusion produkcijom, pokrenula je crowdfunding kampanju za dovršavanje dugometražnoga obiteljskog filma "Loveći Teslu"!

/ hjb

O filmu “Loveći Teslu”

Kontroverzni hrvatski redatelj Mihael Bruni, nakon potpisivanja ugovora karijere s američkim producentima, doživljava nekoliko neplaniranih okolnosti koje će se odraziti na novi filmski projekt “Hunting Tesla” i već napete odnose s djecom, rastresenom suprugom te suradnicima i javnošću. Ali jedan trenutak iz prošlosti mogao bi djelovati oslobađajuće.

“Loveći Teslu” / Screenshot Youtube

Radnja ove obiteljske drame s elementima komedije i akcije stavljena je u današnje vrijeme, a događa se u Zagrebu, Dubrovniku, Splitu, New Yorku i Londonu.

Film u filmu

Propali znanstvenik dr. John Baltasar dobiva životnu priliku nakon što mu pred oči sleti izgubljeni izum Nikole Tesle vrijedan milijarde dolara. Baltasar želi novi pokušaj, a jedna farmaceutska kompanija, jedna plaćenička vojska i sitni kamatari na sve će načine pokušati od njega oteti Teslin revolucionarni izum za liječenje zloćudnih bolesti.

“Loveći Teslu” nije religijski ili aktivistički, nego svjetovni film, ali jest prožet kršćanskom mišlju.

Ova priča, kako kažu, sigurno će potaknuti gledatelje na promišljanje o dostojanstvu ljudskog života, očinstvu i majčinstvu te snazi oprosta. Glavni producent Ante Čaljkušić napominje da se radi na filmskom djelu trajne vrijednosti koje će i godinama nakon prvog javnog prikazivanja spašavati ljudske živote i brakove te pozitivno utjecati na generacije koje dolaze.

Premijera filma očekuje se 2024. godine.

Sve informacije o filmu dostupne su OVDJE.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja