Budi dio naše mreže

Udruga "Hrvatska za Život" u našoj domovini djeluje već 10 godina, i iza sebe ima izuzetne plodove - više od 150 spašenih života od smrti pobačajem, više od 50 obitelji za koje konstantno brinu, deseci i deseci žena koje su prošle program za iscjeljenje rana pobačaja te mnoge druge projekte kojima grade kulturu života.

/ mp

Velika proslava održat će se u četvrtak, 11. travnja, u župi svetog Josipa na zagrebačkoj Trešnjevki. Domaćin je vlč. Damir Ocvirk, a misu će u ime zagrebačkog nadbiskupa mons. Dražena Kutleše predslaviti preč. Marko Kovač.

Program proslave: od 17 do 19 sati – svjedočanstvo Patricije Sandoval, svjetski poznate pro-life govornice, potom klanjanje; u 19 sati misa, a nakon mise prigodni govori i druženje. Duhovnu obnovu uoči mise te misu glazbom će pratiti kantautorica Tamara Perc i Ivona Zgrabljić.

Dan nakon proslave počinje 6. međunarodna konferencija za život “Život, dakle, biraj!” koja će i ove godine ugostiti izuzetne govornike iz Hrvatske i svijeta. Prijave su produžene do srijede 10. travnja, a još je ostalo nešto mjesta te Udruga poziva sve zainteresirane da se prijave i odazovu.

Prijavnica se nalazi ovdje.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja