Budi dio naše mreže

Ključna riječ: ante-caljkusic

U deset godina udruga "Hrvatska za Život" spasila više od 150 dječjih života

Više od 150 dječjih života spašenih od pobačaja, tisuće žena i obitelji spašenih od pobačaja i deseci tisuća sati provedenih u molitvenim bdijenjima samo su neki od rezultata desetogodišnjeg djelovanja udruge "Hrvatska za Život", koju je u Aktualnom HKR-a 1. veljače predstavio predsjednik Udruge Ante Čaljkušić.

NOVI FILM Možete li uloviti Teslu?

Udruga Hrvatska za Život, u suradnji s Betlem produkcijom i Confusion produkcijom, pokrenula je crowdfunding kampanju za dovršavanje dugometražnoga obiteljskog filma "Loveći Teslu"!

Nuncij Lingua upoznat sa snimanjem pro-life igranog filma 'Loveći Teslu'

Apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj mons. Giorgio Lingua primio je Antu Čaljkušića, predsjednika Udruge 'Hrvatska za Život'. Bio je ovo njihov drugi službeni susret i prilika da nuncija jedan od pokretača Inicijative '40 dana za život' podrobnije i detaljnije upozna s njihovim najnovijim projektom snimanja dugometražnog pro-life igranog filma.

Održan 11. nacionalni susret inicijative 40 dana za život: "Sretni smo što se inicijativa širi i ne posustaje!"

"Djelatnici iz bolnica kažu nam da se za vrijeme bdjenja ne rade pobačaji ili se smanje i za 50%. Povećan je broj poroda i u vukovarskoj bolnici. Očigledno je da se u sredinama gdje smo prisutni vidi opipljiva promjena, razlika u odnosu na prijašnje trendove. Mi želimo učiniti promjenu", poručio je Ante Čaljkušić, predsjednik udruge Hrvatska za život u sklopu koje Inicijativa djeluje.

Dođite na promociju slikovnice Ante Čaljkušića: „Sada će roditelji puno lakše djeci približiti odgovornost prema okolišu!”

Autor originalne slikovnice 'Ana i Lana' Ante Čaljkušić, nakon svoje prve autorske hit knjige 'Zvrk u Božjim rukama', odlučio je napisati i prvu slikovnicu, jer, kako kaže, njegova djeca doživljavaju ovu priču kao pravu ekološku pustolovinu. Ekološkom tematikom nastoji dati svoj kršćanski doprinos očuvanju prirode, napominjući kako je odgovornost nas odraslih prije svega biti primjer.

KRIŽNI PUT ZA NEROĐENE: Vjerujemo da će kultura života pobijediti kulturu smrti u hrvatskome narodu

Udruga "Hrvatska za Život" i Inicijativa "40 dana za život" organiziraju križni put za nerođene koji će se održati u petak, 5. ožujka s početkom u 17:30 ispred crkve Bezgrješnog Srca Marijina na Jordanovcu u Zagrebu. Tim je povodom u emisiji Aktualno HKR-a gostovao predsjednik Udruge „Hrvatska za život” i inicijative „40 dana za život” Ante Čaljkušić koji je istaknuo da će se u petak posebno moliti da se svaki začeti ljudski život rodi, da se u potpunosti zaštiti dostojanstvo roditeljstva, da se svim roditeljima u potrebi osigura materijalna, emocionalna i duhovna potpora te da u Hrvatskoj jača kultura života.

Podržite "Hrvatsku za Život" i sudjelujte na Večeri dobročinitelja

Udruga "Hrvatska za Život" i inicijativa"40 dana za život" će i ove godine održati tradicionalnu Večer dobročinitelja, ali u drugome obliku, putem interneta. Večer će se održati u petak i subotu, 12. i 13. veljače s početkom u 20 sati putem aplikacije ZOOM.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja