Budi dio naše mreže

Potvrđen je novi datum za još jedan slavljenički koncert "Progledaj srcem", a to je 24. svibnja 2024. u Areni Zagreb. Ulaznice su već u prodaji.

/ im

Slavljenički koncert „Progledaj srcem“ održat će se 24. i 25. svibnja 2024. u Areni Zagreb. Ulaznice za koncert koji će se održati 25. svibnja su rasprodane.

Ovogodišnji slavljenički koncert “Progledaj srcem” započet će s duhovnom obnovom u 18 sati, koju vode don Damir Stojić i Božja pobjeda, potom slijede pater Sebastijan Šujević i Alan Hržica u 19 sati. Nastavit će se sa slavljenjem u 20 sati na kojemu će nastupiti glavnina izvođača iz ranijih godina. U novim izvedbama, duetima i zajedničkim nastupima nastupit će Sestre Palić, fra Marin Karačić, Amorose, Matej Galić, Božja slava band, Vanessa Mioč, Sestre Husar, Rafael Dropulić Rafo, Stijepo Gleđ Markos, Zvonimir Kalić, fra Ivan Matić i Zbor Mihovil. A organizatori najavljuju i poneko iznenađenje.

Dodajmo na kraju da će i ove godine biti organizirano čuvanje djece kako bi se roditelji mogli u miru posvetiti duhovnom djelu programa. Bit će i prilika za sakrament pomirenja, o čemu će brinuti najmanje 25 svećenika.

Ulaznice za slavljenički koncert “Progledaj srcem” dostupne su na Eventim.hr.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja