Budi dio naše mreže

Ključna riječ: progledaj-srcem

PROGLEDAJ SRCEM Donosimo atmosferu ispred zagrebačkog stadiona Maksimir

Krenuo je i pretprogram duhovno-glazbenog spektakla na zagrebačkom maksimirskom stadionu, gdje se nalaze posjetitelji koncerta i izvođači za šesti koncert "Progledaj srcem" u organizaciji Laudato televizije koji se održava ove subote. Ondje su i naši reporteri Hrvoje Josip Bišćan i Ante Novak koji se redovito javljaju u program Hrvatskoga katoličkog radija.

Donosimo plan i program večerašnjeg koncerta "Progledaj srcem"

Laudato televizija objavila je plan stadiona Maksimir za koncert Progledaj srcem koji će biti održan 4. lipnja te je priopćio da se od utorka 31. svibnja ulaznice mogu nabaviti i u Dinamovom ticket pointu ispred zapadne strane stadiona.

Papa uputio pozdrave sudionicima koncerta 'Progledaj srcem'

Papa Franjo primio je s oduševljenjem vijest o Duhovskom bdijenju kroz molitvu i glazbu koje će se održati na koncertu 'Progledaj srcem' 4. lipnja u Zagrebu, izjavio je u subotu 28. svibnja Papin državni tajnik kardinal Pietro Parolin.

Još 25 dana do koncerta "Progledaj srcem"

Na stadionu Maksimir okupit će se više od 50 tisuća posjetitelja koliko ih može kupiti ulaznice za najveći duhovno-glazbeni događaj u ovom dijelu Europe.

PROGLEDAJ SRCEM - program koncerta godine spreman

Društveni i duhovno-glazbeni događaj godine "Progledaj srcem" sve je bliže. Organizacijski tim objavio je cjeloviti program koncerta koji se na Stadionu Maksimir u Zagrebu 4. lipnja održava pred više od 50 tisuća ljudi. Na koncertu od 20 sati nastupaju najveća imena domaće duhovne glazbene scene: Alan Hržica, Amorose, Božja pobjeda, Božja Slava bend, Emanuel, fra Ivan Matić, fra Marin Karačić, Rafael Dropulić Rafo, sestre Halužan, sestre Husar, sestre Palić, Toni Cetinski, Vanessa Mioč i Zbor Mihovil.

PROGLEDAJ SRCEM NA MAKSIMIRU Duhovno-glazbeni spektakl 2022. vraća se veći i jači

Najveći duhovno-glazbeni spektakl u regiji "Progledaj srcem" bit će održan 4. lipnja 2022. godine u 20 sati na zagrebačkom stadionu Maksimir. Ovaj mega koncert na kojemu pjevaju i sviraju najveća imena domaće duhovne glazbe održat će se pred 44.000 ljudi. To je šesti "Progledaj srcem", čija je organizacija u Areni Zagreb zbog epidemiološke situacije 2020. godine morala biti odgođena. Sada se "Progledaj srcem" vraća još veći i jači na otvorenom, gdje će deseci tisuća ljudi biti ujedinjeni u slavljenju i molitvi.

Odgođen koncert "Progledaj srcem"!

"Zbog novih okolnosti i epidemiološke situacije donijeli smo tešku, ali vjerujemo jedinu ispravnu i odgovornu odluku za zdravlje svih nas - onu o odgodi ovogodišnjeg koncerta. Ova odluka nije nas obeshrabrila, tako je naš vrijedni tim već u dogovorima za novi datum kojeg ćemo vam uskoro s veseljem objaviti i nastaviti s organizacijom šestog koncerta 'Progledaj srcem'", poručuju organizatori.

Iskoristite ranu kupnju i nabavite povoljnije ulaznice za "Progledaj srcem"

Jedinstveni društveni događaj "Progledaj srcem" kojeg nazivaju najvećim duhovno-glazbenim spektaklom u Lijepoj Našoj i susjednim zemljama održat će se šesti puta 10. listopada u 20 sati. Svi zainteresirani i redoviti posjetitelji koncerta imaju priliku nabaviti ulaznice za ovaj događaj koji će se održati u Areni Zagreb već sada.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja