Budi dio naše mreže

Ključna riječ: p-sebastijan-sujevic

Alan Hržica održao koncert slavljenja u Rijeci

Dana 17. lipnja 2023. godine, u velikoj sportskoj dvorani centra Zameta u Rijeci, održan je duhovni koncert Alana Hržice koji je okupio mnoštvo ljudi u slavljenju Gospodina.

FOTO Hrvatska ugostila 375 mladih iz isusovačkih zajednica u Europi i svijetu

Pred nama je vrhunac MAGIS Europe 2022 - međunarodnog isusovačkog programa za mlade – i održat će se ovog vikenda u Splitu, a kako je bilo na eksperimentima na 29 lokacija u kojima sudjeluje 375 sudionika iz 17 zemalja izvijestit će u subotu na završnoj konferenciji u 10 sati u Studentskom centru u Splitu p. Dalibor Renić, provincijal Hrvatske provincije Družbe Isusove, i p. Tomislav Špiranec, predsjednik Udruge Magis i isusovački povjerenik za pastoral mladih.

Deset razloga za vjerovati u Gospodinovo kormilo

Za blagoslovljen ulazak u novi tjedan i nove pobjede u Gospodinu, kreni s deset misli koje je objavila molitvena zajednica Svete Obitelji na svojem Facebook profilu. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

Kako moliti za sebe i za druge? Ovih će vam 8 koraka pomoći!

Naše srce čezne za molitvom no često mi zapravo ne znamo odakle i kako krenuti; kako moliti? Koliko dugo moliti? Kako znamo odgovara li Gospodin na naše vapaje? Što moliti? Kojim svecima se obratiti? Za Hrvatsku katoličku mrežu odgovore nudi p. Sebastian Šujević.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja