Budi dio naše mreže

"Iz ove situacije možemo izaći samo zajedno, kao cjelokupno čovječanstvo", rekao je papa Franjo pozivajući na molitvu u ovim zahtjevnim vremenima pandemije koronavirusa. Kao odgovor na Papin poziv, Dubrovačka biskupija poziva vjernike da se priključe molitvenim inicijativama i na taj način održe zajedništvo.

/ hk

“Čini se kao da se svijet zaustavio. Ali ima toliko onih koji nisu stali i ne smiju stati, poput liječnika, medicinskog osoblja, različitih civilnih službi, dostavljača, kuhara, čistača, vatrogasaca, policije, vojske, novinara… Mnogi od njih su na kraju snaga. Potrebna im je pomoć i podrška. Pomoć koju im mi možemo dati je poštivanje uputa i molitva”, istaknuo je dubrovački biskup Mate Uzinić na svome Facebook profilu.

Nemojmo se zaustaviti u molitvi!

“Poštivanje uputa znači da trebamo stati i ostati doma. Ostanite doma! Ali i kad sve stane, ne smije stati molitva. Moliti možemo i iz doma. I uz to biti i zajedno. Nemojmo se zaustaviti u molitvi! I budimo zajedno u molitvi”, potaknuo je biskup Uzinić.

Foto: Dubrovačka biskupija

Kako biste ostali povezani u zajedništvu i ljubavi, odazovite se pozivu biskupa Uzinića i budite dio molitvenih inicijativa Dubrovačke biskupije. Svi prijenosi bit će dostupni na mrežnoj stranici Dubrovačke biskupije.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja