Budi dio naše mreže

Ključna riječ: dubrovacka-biskupija

M-ljetovanje na otoku Mljetu i ovoga ljeta s dubrovačkim SKAC-om

„Mljet krije puno svojih ljepota, a jedna od njih se nalazi u Bobovištu, mjestu gdje nebo ljubi zemlju s najljepšim izlascima i još ljepšim zalascima. Bobovište je i mjesto našeg susreta i mjesto gdje imaš priliku provesti tjedan dana aktivnog odmora, a sve što te dijeli od toga...” Riječi su to koje su i uoči ovoga ljeta mladima u Hrvatskoj i svijetu uputili najnovije dubrovački SKAC-ovci najavljujući tako još jedno ljetno izdanje svoga pučinskoga duhovno-rekreativnog kampa za mlade.

FOTO Održana radionica pletenja maslinovih grančica

Caritas Dubrovačke biskupije organizirao je radionicu pletenja maslinovih grančica čemu su volontere i župljane poučavale dvije gospođe s Korčule: Željka Silić i Marija Skokandić kako bi naučene vještine primijenili u karitativnim akcijama ususret Cvjetnici.

Vjerska igraonica za djecu o Dobrom pastiru

Vijeće za katehizaciju i novu evangelizaciju Dubrovačke biskupije je nastavio ciklus Vjerskih igraonica za djecu od 3. do 7. godine, izvijestila je Dubrovačka biskupija.

Festa sv. Vlaha: Ispred Sponze podržite Caritasovu akciju ‘’Serviram as za novi start’’

Caritas Dubrovačke biskupije podsjeća sugrađane na humanitarnu akciju “Serviram as za novi start” koja će odviti uz 1050. Festu sv. Vlaha. U akciji je do sada prikupljeno pola iznosa za kupovinu prilagođenog automobila jednom sugrađaninu u potrebi, a volonteri Caritasa najavljuju da će na Kandeloru i sam blagdan svetog Vlaha biti ispred Sponze i prikupljati novčane priloge.

MONS. ROKO GLASNOVIĆ Upoznajte novog dubrovačkog biskupa

Papa Franjo imenovao je 30. studenog mons. Roka Glasnovića novim dubrovačkim biskupom čije će ređenje i uvođenje u službu biti u subotu 22. siječnja u dubrovačkoj katedrali Gospe Velike. Ovim povodom nastojali smo približiti lik i djelo mons. Roka Glasnovića kojeg možete upoznati kroz tekst koji slijedi u nastavku.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja