Budi dio naše mreže

Jedan, ali vrijedan život nerođenog djeteta spašen je u Hrvatskoj na blagdan Blagovijesti.

/ bg

Na blagdan Blagovijesti, na Dan nerođenog djeteta, na polovici kampanje molitvene inicijative 40 dana za život, spašen je jedan život u Hrvatskoj.

“Želimo te razveseliti divnom vijesti – znamo za jedan spašen život u ovoj kampanji u Hrvatskoj! Gospodin se proslavio i kroz tvoje molitve, kroz tvoj post, kroz tvoju žrtvu! Veseli se, raduj se, jer je ovo spašeno dijete tako veliko u Božjim očima, jer je ovo djelo koje činimo kroz Inicijativu veliko Božje djelo”, stoji na Facebook stranici molitvene inicijative 40 dana za život.

A prvo djetešce u korizmenoj molitvenoj kampanji 40 dana za život spašeno je u prvom satu miroljubivog bdjenja u Birminghamu u Engleskoj. Majka je ušla u kliniku za pobačaje, i nakon 15 minuta izašla van, zahvalila moliteljima i rekla da je odlučila zadržati svoje dijete!

Podsjetimo, s prvim danom korizme započela je još jedna kampanja inicijative 40 dana za život. U Hrvatskoj u ovoj kampanji sudjeluje 29 gradova na 31 mjestu bdjenja, a molitveno bdjenje traje od 6. ožujka do 14. travnja. Istovremeno se kroz ovih 40 dana moli i bdije za prestanak pobačaja 377 gradova diljem svijeta.

Još uvijek se stignete uključiti u molitvenu kampanju 40 dana za život i dati svoj doprinos u zaštiti onih najmanjih, nerođenih.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja