Budi dio naše mreže

Ključna riječ: 40-dana-za-zivot

Najvažnije pitanje svih vremena, društava i sustava

Udruge i inicijative koje promoviraju život, odnosno koje se za svaki ljudski život bore 24 sata dnevno, bile su tema Argumenata 17. siječnja. U emisiji su predstavljeni Hod za život, obitelj i Hrvatsku, udruga Betlehem i inicijativa "40 dana za život".

Priključite se jesenskoj kampanji inicijative "40 dana za život"

Predsjednica inicijative "40 dana za život" Petra Milković najavila je novu jesensku kampanju koja će započeti u srijedu 28. rujna. Odgovore na pitanja što je inicijativa pripremila za kampanju, što se sve promijenilo, u koliko gradova će moliti i druga pitanja donosimo u nastavku.

Održan 18. Molitveni sabor za nerođenu djecu

Osamnaesti nacionalni Molitveni sabor za nerođene održan je u pavlinskom samostanu Svetice na temu "Gospa u Međugorju poziva na mir", stoga se ove godine posebno molilo da na obitelji u nemirima današnjice, po Gospinom zagovoru, siđe Kristov mir.

Nadbiskup Puljić na misi 11. nacionalnog susreta inicijative 40 dana za život: „Nijedna životinja ne ubija svoje čedo, jedino čovjek“

"Vidite da je to neki paradoks, nešto što uopće ne pripada ljudskoj naravi, ljudskom stavu, ljudskom nazoru - da ubija svoj plod. Nažalost, zavladala je perverzija i najgore je što ta perverzija postaje normalnost. Normalno!? A ne može biti nenormalnije! To je sramota! To je strašno! Zato mi se sviđa vaša borba!" kazao je mons. Puljić na misi 11. nacionalnog susreta inicijative 40 dana za život.

Održan 11. nacionalni susret inicijative 40 dana za život: "Sretni smo što se inicijativa širi i ne posustaje!"

"Djelatnici iz bolnica kažu nam da se za vrijeme bdjenja ne rade pobačaji ili se smanje i za 50%. Povećan je broj poroda i u vukovarskoj bolnici. Očigledno je da se u sredinama gdje smo prisutni vidi opipljiva promjena, razlika u odnosu na prijašnje trendove. Mi želimo učiniti promjenu", poručio je Ante Čaljkušić, predsjednik udruge Hrvatska za život u sklopu koje Inicijativa djeluje.

1 2 3 8
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja