Budi dio naše mreže

Ključna riječ: hrvatska

Volonteri iz Zagreba idu u Slavoniju pomoći stradalima od oluje

Organizirana grupa Zagrepčana okupila se na parkiralistu ispred Supernove u Buzinu odakle će krenuti prema Slavoniji gdje će dobrovoljno pomoći u raščićavanju od nastale štete nakon nevremena koje je u srijedu pogodilo kontinentalnu Hrvatsku.

Nedostaje krvi u transfuzijskim centrima na hrvatskoj obali

Trenutno stanje sa zalihama krvi pri Hrvatskom zavodu za transfuzijsku medicinu (HZTM) za Hrvatski katolički radio u ponedjeljak, 17. srpnja komentirala je dr. Marina Repušić Babacanli, specijalistica transfuzijske medicine.

Rad djevojčice Cvite Sušić predstavljat će Hrvatsku u Rimu

Živimo u „modernom/digitalnom“ vremenu, u kojem najviše vremena provodimo ispred ekrana i zato nas posebno veseli što smo prikupili više od 200 predivnih šarenih i kreativnih crteža djece i mladih koji su odlučili sudjelovati u ovom natječaju.

Program "Borba za duše" održan na Hrvatskom katoličkom sveučilištu

Program „Borba za duše“ o komunističkim progonima u Mađarskoj i u Hrvatskoj, u zajedničkoj organizaciji Hrvatskoga katoličkog sveučilišta, Veleposlanstva Mađarske i Instituta Liszt – Mađarskog kulturnog centara u Zagrebu, održan je u četvrtak 16. ožujka na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, gdje je otvorena i istoimena izložba.

Sveta Stolica prije 31 godinu priznala Republiku Hrvatsku

Prije 31 godinu, u ponedjeljak 13. siječnja 1992. godine, Sveta Stolica je na čelu s tadašnjim vrhovnim poglavarom Katoličke Crkve papom sv. Ivanom Pavlom II. priznala Republiku Hrvatsku kao samostalnu i suverenu državu.

Svijetom odjeknulo svjedočenje Zlatka Dalića

Svjedočenje hrvatskoga nogometnog izbornika Zlatka Dalića o tome koliko mu vjera pomaže u svakodnevnom životu prenijela je i Catholic News Agency na svom Instagram profilu.

1 2 3 4
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja