Budi dio naše mreže

Caritas Splitsko-makarske nadbiskupije otvorio natječaj za dodjelu stipendija u šk./ak. godini 2020./2021. Natječaj je otvoren od 7. rujna do 16. listopada.

/ at/IKA

Caritas Splitsko-makarske nadbiskupije otvorio je natječaj za dodjelu stipendija u šk./ak. godini 2020./2021. Natječaj je otvoren od 7. rujna do 16. listopada. Svaki župnik može predložiti samo (1) jednog NOVOG kandidata koji ima prijavljeno prebivalište u njegovoj župi. Kandidat može biti i polaznik srednje škole.

Kriterij stipendiranja: redovno upisana godina škole/studija, suradnja sa župnikom, broj djece u obitelji i socijalni status obitelji (visina mjesečnih obiteljskih primanja).

Za Natječaj je potrebno dostaviti sljedeću dokumentaciju: preporuku župnika; uredno i cjelovito popunjen obrazac Prijave na Natječaj ovjeren od strane župnog ureda; popunjenu Izjavu studenta o prihvaćanju volonterskog rada; potvrdu fakulteta/škole o redovito upisanoj šk/ak. godini; dokaz o obiteljskim (ne)primanjima (plaća, mirovina, soc. pomoć, D.D., potvrda HZZ-a); potvrdu o visini dohotka i primitaka za 2019. god. s Porezne uprave (za sve punoljetne članove kućanstva); IBAN žiro računa banke podnositelja zahtjeva studenta/učenika.

Svi kandidati, što uključuje i stipendiste iz protekle akademske godine, trebaju dostaviti navedenu dokumentaciju.

Visina stipendije za studente iznosi 1000,00 kuna mjesečno, a za srednjoškolce 700,00 kuna.

Popunjene i ovjerene obrasce uz priloženu dokumentaciju potrebno je dostaviti Caritasu, poštom ili osobno, najkasnije do 16. listopada 2020. Isti rok vrijedi i za obnovu stipendije. Prijave pristigle nakon navedenog datuma neće se uzeti u razmatranje.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja