Budi dio naše mreže

Ključna riječ: stipendije

Papa Franjo osigurao je stipendije mladim Libanoncima

Izvanredna intervencija pape Franje namjerava pomoći mladim ljudima u Libanonu, osobito one koje su pogođeni krizom koja uzrokuje patnju i siromaštvo da se ne oduzme nadu budućim generacijama. Sveta Stolica objavila je u četvrtak da je papa Franjo donirao 200 tisuća dolara kako bi financirao 400 školarina u Libanonu.

Devet novih stipendija Zaklade sv. Dominik Savio

Utemeljitelji Zaklade sveti Dominik Savio, uz nekolicinu svojih podupiratelja, obilježili su 16. studenoga prvi susret s novim stipendistima kao i onima koje Zaklada već podupire od prošle školske/akademske godine. Upravni odbor Zaklade donio je odluku o dodjeli 13 stipendija za ovu godinu, 4 koje nastavlja dodjeljivati od prošle godine te 9 novih.

Zaklada Marin Čilić otvorila natječaj za stipendije

Ove će godine biti uručeno dvadeset stipendija i jedna donacija. Bit će ovo druga generacija talentiranih mladih sportaša i glazbenika koji će, uz podršku stipendija našeg proslavljenog tenisača, još hrabrije koračati putem koji ih vodi do ostvarenja njihovih snova.

Phoenix institut poziva hrvatske studente ovoga ljeta u Beč i SAD

Cijene jesu možda za hrvatske prilike visoke, no našima u startu iz ovog američkog instituta daju 40 % popusta, a ostalo se pokrije donacijama. Studenti uglavnom budu oduševljeni seminarima i većina ih kaže da je to bilo iskustvo koje mijenja život.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja