Budi dio naše mreže

Ključna riječ: natjecaj

Raspisan natječaj za HosanaFest 2023.

Organizacijski odbor raspisuje natječaj za prijem novih skladbi za 18. HosanaFest. Festival će se održati u 8. listopada 2023. u Subotici, a natječaj će trajati od 1. veljače do 1. travnja.

Natječaj u spomen na 66 hercegovačkih franjevaca

Dodjeljuju se 3 nagrade za najbolje radove u kategoriji uzrasta iz nabrojenih područja koje će biti uručene na "Danima pobijenih hercegovačkih franjevaca" 4. – 7. veljače 2023. Nagrađenima se uručuju prigodna nagrada i plaketa te im se rad postavlja na portal Vicepostulature pobijeni.info (Odjek u puku – Glas o mučeništvu – Natječaj) i objavljuje u glasilu Stopama pobijenih.

Muzej anđela čuvara u Varaždinu raspisuje natječaj za kratku priču

Muzej anđela iz Varaždina raspisuje 11. natječaj za kratku priču, a radove će odabrati stručno prosudbeno povjerenstvo sastavljeno od tri člana. Nagrade će autorima biti uručene u Muzeju anđela u Varaždinu, 2. listopada, na svečanosti u povodu Dana anđela čuvara, kad će autori i čitati priče.

Otvoren natječaj za najbolju knjigu na temu Domovinskog rata

Na natječaj se do kraja kolovoza ove godine mogu javiti autori koji su objavili knjige (od kolovoza 2019. do kolovoza ove godine) vezane uz Domovinski rat, odnosno stvaranje slobodne, samostalne i neovisne hrvatske države: prozu, poeziju, fotografije i drugo, piše HINA.

Otvoren natječaj za Uskrs fest 2019.

Natječaj za Uskrs fest 2019. u četvrtak, 22. studenog, u emisiji Sacro ritam Hrvatskoga katoličkog radija otvorila je Marija Husar Rimac, umjetnička direktorica Uskrs festa.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja